نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش فیلد کد در دیتابیس به صورت متن در Gridview

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    Tick نمایش فیلد کد در دیتابیس به صورت متن در Gridview

    سلام

    من در sql فیلدی دارم که int است و برای خودم تعریف کردم که اگر خوب بود 0 مثلا اگر عالی بود 1 اگر بد بود 2 ذخیره شود ولی در داخل Gridview می خوام عالی ، خوب ، بد نشون داده بشه چیکار باید بکنم؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587
    باید یه فانکشن بنویسی و این عدد رو بهش پاس کنی بعد خروجی رو نمایش بدی

    به این شکل

    public string GetString(obbject inputParam)
    {
    switch (convert.toInt32(inputParam))
    {
    case 0:
    return "Aali"
    break;
    case 1:
    return "Khoob"
    break;
    case 2:
    return "bad"
    break;
    }
    }
    بعد توی گرید باید اون فیلد مربوطه رو convert to template کنی و توی لیبلی که ایجاد میشه این بایندینگ رو انجام بدی

     text = '<%# GetString(Eval("ID")) %>'
    به همین راحتی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    مهرداد جان اینا رو باید در script نوشت درسته؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476
    بله.میتونی توی روال RowDataBound هم این کار رو بکنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    مهرداد جان اینا رو باید در script نوشت درسته؟
    اگر منظورتون کلاینت ساید هست که باید بگم نه ، باید سرور ساید باشه

    در ضمن تابع فوق یه b زیادی داری .... object درسته

    تو رویداد rowdatabound و rowcreated به نظرم من زیاد خوب نیست اینکار انجام بشه ( البته نظر شخصی منه ) همون روش آقا مهرداد به نظر من بهتره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587
    کدها سرور ساید هستند.
    هر دو روش میشه در rowdatabind هم باید تکست سلول مربوطه رو بگیرید و تغییرش بدید
    -------------------
    شرمنده اون اشتباه لپی شد که یه b اضافه نوشتم

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68
    چرا خط اولو error میده که Getstring وجود ندارد؟

    <%@PageLanguage="vb"AutoEventWireup="false"CodeBehind="s.aspx.vb"Inherits="library.s" %>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    تابعی که نوشتید باید حتماً Public تعریف شود
    نحوه تعریف در زبان VB

    Public Function GetString (myObject as object) as String
    ....
    ..
    .
    End Function

تاپیک های مشابه

  1. ستون gridview و استایل خاص
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 23:53 عصر
  2. حذف از GridView
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:39 صبح
  3. GridView با گوشه های کمانی (Rounded Gridview Corner)
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 04:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •