نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: Login کردن به یک کامپیوتر در شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    Login کردن به یک کامپیوتر در شبکه

    سلام دوستان
    اولش بگم که سرچ کردم ولی اون چیزی که منظورم بود پیدا نکردم
    من یک برنامه نوشتم که برای کامپیوتر های موجود در شبکه پیغام میفرسته
    وقتی از طریق MyComputer به کامپیوترها Login میشم و بعد از برنامه استفاده میکنم برنامم مشکلی نداره
    ولی وقتی میخواهم فقط با برنامم Login بشم پیغام Access Denied میده

  2. #2
    وقتی از طریق MyComputer به کامپیوترها Login میشم و بعد از برنامه استفاده میکنم برنامم مشکلی نداره
    ولی وقتی میخواهم فقط با برنامم Login بشم پیغام Access Denied میده
    روی دامین کار می کنید یا WorkGroup ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    دوست عزیز روی دامین کار میکنم

  4. #4
    دوست عزیز روی دامین کار میکنم
    یا فولدری که می خواهید بهش دسترسی داشته باشید روی هر کامپیوتری که هست برای EveryOne شیر باید باشد. در اینصورت نیاز به تغییر در برنامه ندارید.
    یا اینکه به یک یوزر خاص دسترسی بدهید و از داخل برنامه اول با این یوزر و پسوردش به اون فولدر لاگین کنید و بعد کار کنید. برای اینکار باید از net use استفاده کنید. اگه این روش رو کار می کنید بگید تا طرز استفاده از net use رو بهتون بگم.

  5. #5
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    سلام

    از داخل برنامه اول با این یوزر و پسوردش به اون فولدر لاگین کنید و بعد کار کنید. برای اینکار باید از net use استفاده کنید. اگه این روش رو کار می کنید بگید تا طرز استفاده از net use رو بهتون بگم.
    جناب راد منظورتون همون net use توی command line هست یا خود دات نت هم چنین دستوی رو داره؟

    ممنون

  6. #6
    جناب راد منظورتون همون net use توی command line هست یا خود دات نت هم چنین دستوی رو داره؟
    دقیقا منظورم همون net use کامند لاین هست. می تونید این کامند رو از طریق دات نت اجرا کنید و ...

  7. #7
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    جسارت منو ببخشید که ادامه میدم

    پس با این تفاسیر باید برای هر نشت یکبار net use اجرا بشه راهی نداره که نشت فقط و فقط 1 بار ایجاد بشه یعنی احراز هویت 1 بار برای برنامه انجام بشه و تا پایان کار برنامه به همون صورت باقی بمونه یعنی برای هر درخواست جدید از سوی برنامه نیازی به اعمال احراز هویت نباشه؟

    با تشکر

  8. #8
    پس با این تفاسیر باید برای هر نشت یکبار net use اجرا بشه راهی نداره که نشت فقط و فقط 1 بار ایجاد بشه یعنی احراز هویت 1 بار برای برنامه انجام بشه و تا پایان کار برنامه به همون صورت باقی بمونه یعنی برای هر درخواست جدید از سوی برنامه نیازی به اعمال احراز هویت نباشه؟
    از اونجایی که کاربران مختلف با برنامه شما کار می کنند و این کاربران در active directory یوزرنیم و پسوردهای مختلفی دارند. برنامه شما بطور پیش فرض فقط اون مسیرهایی رو مجاز هست ببینه و دسترسی داشته باشه که کاربری که این برنامه داره روی سیستمش اجرا میشه بهشون دسترسی داره. به همین دلیل گفتم که یا باید everyone شیر باشه. یا اول برنامه با یک یوزر خاص که به اون آدرس دسترسی داره لاگین بشه توی اون مسیر و یک map network drive ازش ساخته بشه. از اون به بعد در طول مدتی که برنامه در حال اجراست نیازی به لاگین مجدد نیست.
    می تونید این رو به این صورت هم تست کنید:
    اول با یوزر نیم و پسوردی که به دایرکتوری مورد نظر دسترسی داره از طریق mycomputer روی اون فولدر لاگین کنید. و بعد برنامه رو اجرا کنید. خواهید دید که برنامه بدون مشکل کار می کن:
    وقتی از طریق MyComputer به کامپیوترها Login میشم و بعد از برنامه استفاده میکنم برنامم مشکلی نداره
    ولی وقتی میخواهم فقط با برنامم Login بشم پیغام Access Denied میده
    این همون کاریه که شما باید با net use و از طریق برنامه انجام بدید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    ممنون از همه دوستان
    میشه یک متد یا کلاس به من معرفی کنم
    من توی Object Browserگشتم ولی چیزی به این اسم پیدا نکردم

  10. #10
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    محمد جان سئوال من هم همین بود که دات نت چنین آبجکتی داره یا نه.

    منظور از net use "که جناب راد فرمودند" دستور اجرایی net با پارامتر use هست که کامندای مخصوص به خودشو داره شما cmd رو باز کن

    net use /?
    رو تایپ کن تا با پارامتراش آشنا بشی

    حالا توی دات نت این برنامه رو با System.Diagnostics.Process و متد Start اجرا کن

    موفق باشی

  11. #11
    این یک نمونه کد:
                    //Login to source directory
    String cmdString;

    cmdString = "/c net use " + "\\192.168.0.3\SharedDoc" + " /user:" + myUser + " " + myPass;
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo prsInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
    prsInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
    prsInfo.FileName = "cmd.exe";
    prsInfo.Arguments = cmdString;
    System.Diagnostics.Process prs = System.Diagnostics.Process.Start(prsInfo);

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    مرسی
    الان هم دارم همین کارو میکنم ولی گفتم که

    وقتی از طریق MyComputer به کامپیوترها Login میشم و بعد از برنامه استفاده میکنم برنامم مشکلی نداره
    ولی وقتی میخواهم فقط با برنامم Login بشم پیغام Access Denied میده

  13. #13
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    به احتمال زیاد برنامه شما تحت اکانتی اجرا میشه که دسترسی به اجرای پروسس cmd نداره.

    برنامتون رو در سطح admin اجرا و تست کنید آیا باز هم با چنین پیامی مواجه میشید؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    دوستان من کدی گفتیدو انجام دادم

    string cmdString = "/c net use " + @"client1\C$" + " /user:" + "admin" + " " + "pass";
    ProcessStartInfo prsInfo = newProcessStartInfo();
    prsInfo.WindowStyle =
    ProcessWindowStyle.Hidden;
    prsInfo.FileName =
    "cmd.exe";
    prsInfo.Arguments = cmdString;
    Process prs = Process.Start(prsInfo);
    File.WriteAllText(@"\\client1\C$\text.txt", "test");

    ولی بازم برای اجرای خط آخر پیغام Access denied میده

  15. #15
    ولی بازم برای اجرای خط آخر پیغام Access denied میده
    دوست عزیز از C$ استفاده نکنید. باید حتما فایل شما توی یک فولدر باشه و شیر شده باشه.
    ضمن اینکه جای نوشتن client باید بنویسید:
    \\client

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    ولی من نمیخواهم که فلدری شیر کنم

  17. #17
    ولی من نمیخواهم که فلدری شیر کنم
    در اینصورت کارتون خیلی بیشتر میشه. و باید از API ها استفاده کنید. چون managed code دات نت تنها به شما امکان کار با شیر فولدر ها رو به اینصورت میده.
    آخرین ویرایش به وسیله reza_rad : شنبه 13 بهمن 1386 در 16:22 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 07:47 صبح
  2. can not open database requested in login 'out' login failed
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:18 عصر
  3. مشکل Login کردن در هر بار باز کردن صفحات سایت
    نوشته شده توسط www2006 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 10:24 صبح
  4. 25. اتصال به شبکه بدون login
    نوشته شده توسط mahdy1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •