نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: یک edit با قابلیت جدا کردن سه رقمی اعداد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    Tick یک edit با قابلیت جدا کردن سه رقمی اعداد

    سلام
    یه کامپوننت برای این که فقط اعداد رو بشه توش وارد کرد وجود داره اما قابلیت این که اونارو 3 رقم 3رقم جدا کنه نداره. با یکم دستکاری سعی کردم اونو به این شکل در بیارم
    unit CurrencyEdit;


    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Classes, Graphics, Controls, Forms, Dialogs,
    StdCtrls;


    type
    TCurrencyEdit = class(TEdit)
    private
    { Private declarations }
    function getvalue:Extended;
    procedure setvalue(NewVal:Extended);

    protected
    { Protected declarations }
    procedure KeyPress(var Key: Char); override;
    public
    { Public declarations }
    constructor Create(AOwner: TComponent); override;
    published
    { Published declarations }
    property Value: Extended read GetValue write SetValue;
    property Anchors;
    property AutoSelect;
    property AutoSize;
    property BiDiMode;
    property BorderStyle;
    property CharCase;
    property Color;
    property Constraints;
    property Ctl3D;
    property DragCursor;
    property DragKind;
    property DragMode;
    property Enabled;
    property Font;
    property HideSelection;
    property ImeMode;
    property ImeName;
    property MaxLength;
    property OEMConvert;
    property ParentBiDiMode;
    property ParentColor;
    property ParentCtl3D;
    property ParentFont;
    property ParentShowHint;
    property PasswordChar;
    property PopupMenu;
    property ReadOnly;
    property ShowHint;
    property TabOrder;
    property TabStop;
    property Text;
    property Visible;
    property OnChange;
    property OnClick;
    property OnContextPopup;
    property OnDblClick;
    property OnDragDrop;
    property OnDragOver;
    property OnEndDock;
    property OnEndDrag;
    property OnEnter;
    property OnExit;
    property OnKeyDown;
    property OnKeyPress;
    property OnKeyUp;
    property OnMouseDown;
    property OnMouseMove;
    property OnMouseUp;
    property OnStartDock;
    property OnStartDrag;
    end;

    procedure Register;

    implementation
    var tempvalue: Extended;
    procedure Register;
    begin
    RegisterComponents('Samples', [TCurrencyEdit]);
    end;




    {***************** Methods *******************}
    constructor TCurrencyEdit.create(Aowner:TComponent);
    begin
    inherited ;
    text:='0'+decimalseparator+'0';
    tempvalue:=0;
    end;

    function TCurrencyEdit.getvalue:Extended;
    begin
    try
    {if text='' then text:='0';}
    if text='' then result:=0
    else result:=tempvalue;
    except
    on E: EConvertError do
    begin
    ShowMessage(E.ClassName + #13 + E.Message);
    result:=0;
    end;
    end;
    end;

    procedure TCurrencyEdit.Setvalue(Newval:extended);
    begin
    tempvalue:=newval;
    Text:=CurrToStrf(tempvalue,ffCurrency,0);
    end;

    procedure TCurrencyEdit.KeyPress(var Key: Char);
    begin
    if not (Key in ['+', '-', DecimalSeparator, '0'..'9', #0..#31] )
    or ((key = decimalseparator) and (pos(decimalseparator,text)>0) )
    then
    begin
    Key := #0;
    MessageBeep(MB_ICONEXCLAMATION);
    end
    else inherited KeyPress(Key);
    end;

    end.
    اما نیجه مورد نظر رو نمی ده. لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    Angry

    کسی چیزی به ذهنش نمی رسه؟

  3. #3
    سلام ،
    دوست عزیز این فایل ضمیمه شده ، یک کنترل نیست. اما با استفاده از این تابع براحتی میتونید اینکار رو انجام دهید

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159
    دوست عزیز
    مشکل من جدا کردن اعداد نیست. مشکل اینه که :
    1- میخوام همزمان با وارد کردن اعداد سه رقم سه رقم جدا بشه.
    2- ارقام خاصیت عددیشونو از دست ندن. یا حداقل تو یه محل عدد اصلی ذخیره بشه

  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال درباره edit
    نوشته شده توسط moslam در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 خرداد 1386, 08:08 صبح
  2. Edit در vb
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 19:36 عصر
  3. کمک در مورد فارسی نویسی در edit
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 21:49 عصر
  4. کنترل edit
    نوشته شده توسط mina_84 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 08:04 صبح
  5. سوال در مورد edit
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 07:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •