نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تغییر تاریخ اتوماتیک در ساعت 12 شب در برنامه

  1. #1

    تغییر تاریخ اتوماتیک در ساعت 12 شب در برنامه

    من تو برنامم هم از ساعت بصورت timer استفاده می کنم و هم از تاریخ شمسی. که تاریخ شمسی رو از system میگیرم. می خوام ساعت 12 شب که میشه اتوماتیک تو برنامه تاریخ عوض بشه. و لازم نباشه که برنامه رو کاملا ببندن و باز کنن که تاریخ عوض بشه.
    چه کار میشه کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    خوب هر وقت ساعت 12 شد تاریخ رو تغییر بده

    شرمنده یک کم بیشتر توضیح بدین مشکل چیه ؟؟؟
    مگه ساعت سیستم رو نگرفتین چک کنین 12 شد تاریخ رو عوض کنین

  3. #3
    تو برنامه این کارو کردم اما نشد.حتما برنامه باید دوباره run بشه. من از یک class استفاده می کنم که کاره تبدیل میلادی به شمسی رو انجام میده.
    نقل قول نوشته شده توسط ARA مشاهده تاپیک
    خوب هر وقت ساعت 12 شد تاریخ رو تغییر بده

    شرمنده یک کم بیشتر توضیح بدین مشکل چیه ؟؟؟
    مگه ساعت سیستم رو نگرفتین چک کنین 12 شد تاریخ رو عوض کنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    فکر کنم فهمیدم
    ولی خوب از چه کلاسی ؟

    اون object رو دوباره new کن با مقدار جدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    اینطوری بنویس

    dt = DateTime.Now;
    if ((dt.Hour == 0) && (dt.Minute == 0) && (dt.Second == 1)) set_date();


    set_date نام فانکشنیه که تاریخ رو بدست میاره و در مکان مورد نظر قرار میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Masoud_TB
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    165
    شما اگر یک Time داشته باشی که ساعت رو نشون بده می تونی از همون تایمر استفاده کنی و در هر لحظه تاریخ سیستم ت رو هم نشون بدی!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    درسته یادم رفته بود بگم
    این کد باید داخل تایمر نوشته بشه

  8. #8
    من از 3 تا کلاس استفاده می کنم. که کاره CONVERTO اانجام میده.واسه تغییر تاریخ حتما باید برنامه بسته بشه و دوباره باز بشه که برنامه کار کنه. من نمونه رو گذاشتم اگر میشه کمک کنید ممنون میشم.

    نقل قول نوشته شده توسط ARA مشاهده تاپیک
    فکر کنم فهمیدم
    ولی خوب از چه کلاسی ؟

    اون object رو دوباره new کن با مقدار جدید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کسی نیست کمکم کنه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    الگوریتم تبدیلت ایراد داره

    اینو ببینی بد نیست
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=92472

  11. #11

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •