نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Attach کردن DataBase به برنامه نصبی

  1. #1

    Attach کردن DataBase به برنامه نصبی

    دوستان گرامی سلام
    من یه برنامه با
    C#‎ نوشتم که یه DataBase ولی نمی دونم چطوری این کارو انجام بدم که بعد از نصب برنامه دیگه نیاز به این نباشه که DataBase ام رو تو SqlServer،Attach کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: Attach کردن DataBase به برنامه نصبی

    سلام.
    دوست عزيز، چند وقت پيش من هم مشكل شما را داشتم. با جستجو در سايت ميتونيد راه حل رو پيدا كنيد. ولي بهترين راه ارائه شده اينه كه در اول اجراي برنامه، يك Connection به DB بزني يا با استفاده از دستورات SQL، دنبال DB خودت بگردي. اگه پيداش نكردي يا Connetion خطا داد، با دستورات مربوطه، ديتابيس خودت رو Attach كني.

  3. #3

    نقل قول: Attach کردن DataBase به برنامه نصبی

    ميشه اين كدهارو برايه من بنويسيد خيلي بهش احتياج دارم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار HDDSoft2001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یه جای خوب
    پست
    98

    Lightbulb نقل قول: Attach کردن DataBase به برنامه نصبی



    public bool AttachDB_Script(string ServerName,
    string mdfPhysicalPath, string OtherConnectionStr)
    {
    SqlConnectionStringBuilder sqlConBuild = new SqlConnectionStringBuilder(
    "Data Source=" + ServerName + ";"
    + "Initial Catalog=" + Objects.ModuleBO._DBMaster + ";"
    + OtherConnectionStr);

    SqlCommand sql_Cmd = new SqlConnection(sqlConBuild.ConnectionString).Create Command();
    sql_Cmd.CommandType = CommandType.Text;
    sql_Cmd.CommandText =
    string.Format("CREATE DATABASE [{0}] ON " +
    @"( FILENAME = '{1}' )FOR ATTACH go ",
    Objects.ModuleBO._DBName, mdfPhysicalPath);

    bool attached = true;
    try { sql_Cmd.Connection.Open(); sql_Cmd.ExecuteNonQuery(); }
    catch (Exception e) { attached = false; throw e; }
    finally
    {
    sql_Cmd.Connection.Close();
    sql_Cmd.Connection.Dispose();
    if (attached)
    {
    sqlConBuild.InitialCatalog = Objects.ModuleBO._DBName;

    BaseDefinetionDAL.Sql = new SqlService(sqlConBuild.ConnectionString);
    // -------------------------------------------------------------
    Properties.Settings.Default.ConnectionString = sqlConBuild.ConnectionString;
    WriteConnectionStringToXML(sqlConBuild.ConnectionS tring);
    }
    }
    return attached;
    }



  5. #5

    نقل قول: Attach کردن DataBase به برنامه نصبی

    مي تونم يه خواهشي بكنم؟لطفا يه كم در مورد كارهايي كه اين كدها مي كننند توضيح بدين ممنون ميشم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: Attach کردن DataBase به برنامه نصبی

     if (attached)
    {
    sqlConBuild.InitialCatalog = Objects.ModuleBO._DBName;

    BaseDefinetionDAL.Sql = new SqlService(sqlConBuild.ConnectionString);
    // -------------------------------------------------------------
    Properties.Settings.Default.ConnectionString = sqlConBuild.ConnectionString;
    WriteConnectionStringToXML(sqlConBuild.ConnectionS tring);
    }




    من با vb.net کار می کنم و این تکه کد رو متوجه نشدم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار HDDSoft2001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یه جای خوب
    پست
    98

    Lightbulb نقل قول: Attach کردن DataBase به برنامه نصبی

    با سلام


    این قسمت ها مربوط به برنامه خودم هست. شما فقط قسمت زیر را در نظر بگیرید.


    SqlConnectionStringBuilder sqlConBuild = new SqlConnectionStringBuilder(
    "Data Source=" + ServerName + ";"
    + "Initial Catalog=" + DBMasterName + ";"
    + OtherParamConnectionStr);

    SqlCommand sql_Cmd = new SqlConnection(sqlConBuild.ConnectionString).Create Command();
    sql_Cmd.CommandType = CommandType.Text;
    sql_Cmd.CommandText =
    string.Format("CREATE DATABASE [{0}] ON " +
    @"( FILENAME = '{1}' )FOR ATTACH go ",
    DBName, mdfPhysicalPathDBName
    );


تاپیک های مشابه

  1. Attach کردن DataBase به برنامه نصبی
    نوشته شده توسط boof1363 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 22:14 عصر
  2. Attach Sql DataBase By CSharp Or InstallShild When Installing Packeg
    نوشته شده توسط Rasool IT در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 20:53 عصر
  3. روش Attach کردن Database در SQL Server توسط کد #C
    نوشته شده توسط hassan razavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1387, 10:42 صبح
  4. Error در Attach کردن Database
    نوشته شده توسط vatal در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 02:02 صبح
  5. attach نکردن database
    نوشته شده توسط Look in future در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 22:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •