نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: C++‎ Decompiler

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    C++‎ Decompiler

    با سلام
    آیا کسی از دوستان سورسر خوبی برای C++‎ می شناسنه ( تبدیل exe به C++‎ )
    ممنون میشم لینکی معرفی کنید

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579
    یه دونه OpenSource هست ولی ظاهرا بی خیالش شدن و غیر فعال هست عملا به درد نمیخوره مگه اینکه کل برنامه با Win32 یکی دو خط بیشتر نباشه فقط تو این حالت کار میکنه بقیه حالات Exception میده و بسته میشه.
    http://boomerang.sourceforge.net
    IDA اکثر توابع CRT رو میتونه بشناسه سورسای اسمبلی که میده خیلی باحال هست مخصوصا گرافهاش. بعدش میشه یه DLL به برنامه Inject کنید و هر چی هر کجای برنامه اضافه کنید. Sourcer به اون شکلی که انتظار دارید وجود نداره.

  3. #3
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579
    وااااااااای Inprise چی پیدا کردی پسر. این کار میکنه. خیلی خفنه. اوه اوه اوه یعنی واقعا سرعت کار رو 100 برابر میکنه این. واقعا ذوق زده شدم.
    جناب بهمنی از شما هم ممنون که این سوال رو پرسیدین من اصلا تصورش هم نمی کردم. آقای Inprise دست بوستم بدون شوخی. واقعا دستت درد نکنه.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار max2004
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    58
    نرم افزار جالبی بود
    جناب اینپرایس شما که این نرم افزار رو معرفی کردید اگر ممکنه یه نرم افزار مقاوم در مقابل این نرم افزار هم معرفی کنید

  6. #6

    نقل قول: C++‎ Decompiler

    بچه ها من نتونستم دانلود كنم كمكم ميكنيد

  7. #7

    نقل قول: C++‎ Decompiler

    دوستان لينك دانلود براي نرم افزار دارند؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175

    نقل قول: C++‎ Decompiler

    به سایت خودش مراجعه کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227

    نقل قول: C++‎ Decompiler

    نقل قول نوشته شده توسط Inprise مشاهده تاپیک
    با سلام
    قیمت این برنامه 2660 دلاره و تا جایی که من میدونم و تحقیق کردم نسخه تریال هم نداره
    فقط چندتا دمو(فیلم) ازش گذاشتن.
    پس اطمینانی برای عملکرد صحیحش وجود ندارد.

  10. #10

    نقل قول: C++‎ Decompiler

    نسخه فول اون رو در "يك سري" از سايت‌ها به صورت پك با IDA5.2 مي‌تونيد پيدا كنيد.

تاپیک های مشابه

  1. Decompiler for C#‎ .net
    نوشته شده توسط b.hakak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 13:54 عصر
  2. decompiler c
    نوشته شده توسط pooyeshpajooh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1384, 06:51 صبح
  3. جلوگیری از لو رفتن کد ها با decompiler
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1384, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •