نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد kdtele

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زمين خدا
    پست
    116

    سوال در مورد kdtele

    دلفی کارای عزیز سلام
    کسی میتونه توضیح بده که توی kdphone خاصیت های زیر چیرو تنظیم میکنه؟
    modem speaker:mode
    volume

    timeout

    waitfordialtone

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: سوال در مورد kdtele

    یه سوال هم من داشتم
    با کامپوننت KDTELE تا حدودی از آموزش هایی که توی همین سایت بود آشنا شدم.
    البته آموزشها به زبان دلفی بود و از اونجایی که من دلفی بلد نیستم خیلی سخت بود که کدها را به C#‎‎ تبدیل کنم.
    از جمله کد زیر که نتونستم همشو تبدیل کنم...
    var
    lvLineCaps:TLineCaps;
    begin
    kdPhone.GetLineCaps(0,lvLineCaps);
    iflcCallerID in lvLineCaps then
    StatuseListBox.Items.Add(
    'کالرآیدی پشتیبانی میشود');
    else
    StatuseListBox.Items.Add('کالرآیدی پشتیبانی نمیشود');


    از دلفی کاران خواهشمندم اگر #C بلدند قسمت if را از زبان دلفی به سی شارپ تبدیل کنن
    من کد را (به غیر if)، به #C تبدیل کردم.
    int lvLineCapes;
    KDPhone.GetLineCaps(0,
    ref lvLineCapes);
    if (KDTele.TxLineCaps.lcCallerID ...) ;
    StatuseListBox.Items.Add(
    "کالرآیدی پشتیبانی میشود");
    else
    StatuseListBox.Items.Add("کالرآیدی پشتیبانی نمیشود");

    حالا فقط مونده قسمت if
    لطفا اگه ممکنه کد را برام تبدیل کنین.با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: سوال در مورد kdtele

    اینجا هم کسی بلد نیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: سوال در مورد kdtele

    لازم به این کار نیست اگه ههلب activex رو ببینی برای نمونه کد vb , C#‎ گذاشته و مثال هاشو اگه خواستی kead.com

تاپیک های مشابه

  1. راهنمائی در تشخیص زنگ تلفن توسط KDtele
    نوشته شده توسط rezajelveh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1388, 12:21 عصر
  2. پیدا کردن شماره خط تلفن فعال با KDTele ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 09:34 صبح
  3. بدست آوردن شماره تلفن خط فعال شده به وسیله KDTele ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 فروردین 1386, 15:48 عصر
  4. نرم افزار ارسال و دریافت پیغام با استفاده از KDTele
    نوشته شده توسط hr110 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 19:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •