نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چرا صفحه asp می خواهد دانلود شود؟

  1. #1

    چرا صفحه asp می خواهد دانلود شود؟

    با سلام به دوستان
    من به یه مشکلی برخوردم هر وقت یک صفحه ای اس پی می خواد اجرا بشه IE میخواد اون صفحه رو دانلود کنه. به نظر شما مشکل کجاست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    خیلی ساده است
    یا اصلا شما IIS ندارید
    و یا اون Host که از اون استفاده می کنید از asp پشتیبانی نمی کنه
    موفق باشید

  3. #3
    با تشکر از جواب شما اما من iis رایکبار disconnect کردم و دوباره آن را connect کردم باز هم جواب نداد در ضمن من در حال طراحی سایت در کامپیوتر خودم هستم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    اگر ممکنه کدی را که با آن صفحه asp را صدا میزنید بنویسید .شاید اشکال از نحوه لینک باشد.

  5. #5
    با سلام به شما آقای جنتی
    کدی که من با آن به صفحه دیگر می روم را نوشتم
    باز هم امتحان کردم همان مشکل سر جایش است
    با تشکر از پاسخ شما
    </<form method="post" action="search_process.asp" id="frm_search" name="frm_search" >
    <td width="14" height="23">
    <input type="image" name="imgGo" src="pic_new_jadid_22.gif" align="left" hspace="0" width="22" height="22" target="index" onclick="frm_search.submit();"></td>
    <td width="77" height="23">
    <input type="text" name="txtsearch" size="17" dir="rtl" tabindex="0"></td>
    <td width="129" height="23">
    [img]pic_new_jadid_24.gif[/img]</td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="166" height="25" colspan="3">


    <span style="position: absolute; left: 145; top: 90">
    &lt;input type="radio" value="farsi-book" checked name="R1" tabindex="1"></span></p>


    &lt;span style="position: absolute; left: 145; top: 114">
    &lt;input type="radio" value="latin-book" name="R1" tabindex="2"></span></p>


    &lt;span style="position: absolute; left: 173; top: 116">
    [img]pic_new_jadid_24.gif[/img]</span></p>


    &lt;span style="position: absolute; left: 74; top: 88">
    [img]pic_new_jadid_26.gif[/img]</span></p>


    &lt;span style="position: absolute; left: 74; top: 114">
    [img]pic_new_jadid_31.gif[/img]</span></p>
    &lt;/td>
    &lt;/form>
    <span dir=ltr></span>

  6. #6
    کسی جوابی نداره به من بده چون هنوز هم همین مشکل را دارم

  7. #7
    وقتی کدی رو درج میکنی لطفا دگمه کد رو بزن کد رو درج کن و دوباره دگمه کد رو بزن تا اینطوری تو شکم هم نرن ( پست رو ویروایش کن)
    در ضمن این کد HTML بود اگه میخوای از حالت ASP به HTML بری &lt;% یادت نره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    این خطا فقط وقتی بوجود می اد که IIS مشکل داشته باشه ، بهتره اون رو چک کنی !!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •