نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کلاس برای کار با دیتابیس

  1. #1

    کلاس برای کار با دیتابیس

    سلام
    کسی کلاسی برای کار با دیتابیس SQL 2000 نداره که کار insert , edit , delete رو انجام بده .


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    سلام
    کسی کلاسی برای کار با دیتابیس SQL 2000 نداره که کار insert , edit , delete رو انجام بده .
    پیشنهاد می کنم خودت بنویسی تا یه چیزی یاد بگیری
    ولی اگه خیلی کارت فوریه SqlHelper را توی Google سرچ کن
    یک کلاس آماده به عنوان DAL که کارایی را که بخوای برات می کنه

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    ببینید دوستای عزیزم من تا امروز برای کار با دیتابیس از این توابع استفاده می کردم . البته بانک Access .
    private DataTable getdata(string command)
    {
    OleDbConnection connect = new OleDbConnection(con.con);
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(command, connect);
    da.Fill(dt);
    return dt;
    }
    //
    //this function insert data with SQL command
    private void insert_data(string command, string incommand, int obj_count)
    {
    OleDbConnection connect = new OleDbConnection(con.con);
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(command, connect);
    object[] obj = new object[obj_count];
    da.Fill(dt);
    dt.Rows.Add(obj);
    da.InsertCommand = new OleDbCommand(incommand, connect);
    da.Update(dt);
    }
    //
    private void setdata(string command)//this function deleted and update data with SQL command
    {
    OleDbConnection connect = new OleDbConnection(con.con);
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(command, connect);
    da.Fill(dt);
    da.Update(dt);
    }

    حالا می خوام همین توابع رو طوری تغییر بدم که بتونم از اونا برای انجام کار روی بانک SQL 2000 استفاده کنم . حالا میشه بگید که من باید چکار کنم ...
    ممنونم خیلی فوریه


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    حالا می خوام همین توابع رو طوری تغییر بدم که بتونم از اونا برای انجام کار روی بانک SQL 2000 استفاده کنم . حالا میشه بگید که من باید چکار کنم ...
    ممنونم خیلی فوریه
    1) Connection String را تغییر بدین (برای SQL یاز نویسیش کنید)
    2) در قسمت Using کلاس هات به جای


    using System.Data.OLEDB



    از



    using System.Data.SqlClient


    استفاده کن

    در کد هات ، هرجا OLEDB هست به Sql تغییر بده

    پیشنهاد می کنم یکمی روی n tire Programming مطالعاتی داشته باشی . به ویژه 3 tire و لایه DAL

    در مورد SqlHelper جستجو کردی؟


    این هم ترجمه کد هات برای SQL




    private DataTable getdata(string command)
    {

    SqlConnection connect = new SqlConnection(con.con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(command, connect);
    da.Fill(dt);
    return dt;
    }
    //
    //this function insert data with SQL command
    private void insert_data(string command, string incommand, int obj_count)
    {
    SqlConnection connect = new SqlConnection(con.con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(command, connect);
    object[] obj = new object[obj_count];
    da.Fill(dt);
    dt.Rows.Add(obj);
    da.InsertCommand = new OleDbCommand(incommand, connect);
    da.Update(dt);
    }
    //
    private void setdata(string command)//this function deleted and update data with SQL command
    {
    SqlConnection connect = new SqlConnection(con.con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(command, connect);
    da.Fill(dt);
    da.Update(dt);
    }


    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •