نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال درباره crystal report

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار parandeh1383
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    سوال درباره crystal report

    با سلام
    میخواستم بدانم چگونه میتوانم یک crystal report را به یک dataset متصل کنم
    الان وقتی اینکاررا انجام میدهم در موقع اجرا ی report صفحه ای باز شده و
    serever name وlog in میخواهد.
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    85
    باید براش login connection تعریف کنی . بعد فایل ریپورت رو صدا بزنی.

    به مثال زیر توجه کن (#C)

    using CrystalDecisions.CrystalReports.Engine;
    using CrystalDecisions.Shared;

    // Set login Information to report
    ReportDocument crReport=new ReportDocument();

    ConnectionInfo crConnectionInfo=new ConnectionInfo();
    crConnectionInfo.ServerName = "your server name or server IP";
    crConnectionInfo.DatabaseName = "your DB name";
    crConnectionInfo.UserID = "sa" ;
    crConnectionInfo.Password = "X" ;

    for (int i=0;i<crTables.Count;i++)
    {
    TableLogOnInfo crTableLogOnInfo=crTables[i].LogOnInfo;
    crTableLogOnInfo.ConnectionInfo=crConnectionInfo;
    crTables[i].ApplyLogOnInfo(crTableLogO nInfo);
    }

    crReport.SetDataSource(dataSet1);
    this.crystalReportViewer1.ReportSource = crReport;
    this.crystalReportViewer1.Show ();

    در اینجا crTables جدلول موجود در dataSet شماست که اون رو به فایل کریستال ریپورت میفرستین.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    با متد setdatasource میتونی کریستال ریپورتز رو به دیتا ست متصل کنی

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار parandeh1383
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77
    مشکل من هنوز حل نشده :(

  5. #5
    کد خودت رو بنویس تا بهتر بشه رفع اشکال کرد

تاپیک های مشابه

  1. آیا Crystal Report مزیتی نسبت به Active Report دارد؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 12:57 عصر
  2. امکان ایجاد یک گزارش در crystal report با استفاده از Report generator(فوری)
    نوشته شده توسط Farnoushzn در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:35 عصر
  3. اعداد فارسی در crystal Report
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 19:05 عصر
  4. Rave Report یا Crystal Report
    نوشته شده توسط موسوی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 05:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •