نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: The connectionstring properties has not been initialized

  1. #1

    The connectionstring properties has not been initialized

    سلام.
    من یه برنامه ای دارم که تا چندوقت پیش درست کار میکرد اما نمیدونم حالا چرا وقتی بعد از وارد کردن اطلاعات دکمه ثبت رو میزنم به cn.open() که میرسه exception رخ میده:
    The connectionstring properties has not been initialized

    مطمئنم که اشکال از ConnectionString نیست.چون وقتی صفحه لود میشه از همون کانکشن استرینگ استفاده میشه برای پر شدن دیتاگریدویو. به نظر شما مشکل کجاست؟
    این رو هم بگم که من یک کلاس دارم که تو اون connection,command,connectionstring,… روتعریف کردم و وقتی تو فرمم میخوام ازش استفاده کنم یک آبجکت new میکنم.
    متشکرم.

  2. #2
    کلاستون رو بدید تا بگم مشکلش کجاست.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط resident مشاهده تاپیک
    سلام.
    من یه برنامه ای دارم که تا چندوقت پیش درست کار میکرد اما نمیدونم حالا چرا وقتی بعد از وارد کردن اطلاعات دکمه ثبت رو میزنم به cn.open() که میرسه exception رخ میده:
    The connectionstring properties has not been initialized

    مطمئنم که اشکال از ConnectionString نیست.چون وقتی صفحه لود میشه از همون کانکشن استرینگ استفاده میشه برای پر شدن دیتاگریدویو. به نظر شما مشکل کجاست؟
    این رو هم بگم که من یک کلاس دارم که تو اون connection,command,connectionstring,… روتعریف کردم و وقتی تو فرمم میخوام ازش استفاده کنم یک آبجکت new میکنم.
    متشکرم.
    شی SqlCommand یه خاصیت به نام Connection داره که باید اونو ست کنید.
    مثال



    SqlConnection con =new SqlConnection("Coonection string");
    SqlCommand cm =new SqlCommand();
    cm.Connection=con;
    .
    .
    .
    // other codes






    البته فکر کنم که متن درست خطا این باشه


    Connection property has not been initialized
    .



    اگه باز هم مشکلت حل نشد یه نمونه از برنامت بذار

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


تاپیک های مشابه

  1. connection property has not been initialized
    نوشته شده توسط hajianre در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 14:04 عصر
  2. آیا باید حجم دیتابیس رو در Properties تنظیم کرد؟
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1385, 15:07 عصر
  3. ثبت نام برنامه نویس در Properties برنامه exe
    نوشته شده توسط vb study در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •