نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد database

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mohamad2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    62

    Question سوال در مورد database

    با سلام
    چطور می تونم شماره یک رکورد خاص رو پیدا کنم؟
    مثلا می خوام فیلدی رو که شماره دانشجویی اون برابر 80 هست رو پیدا کنه...
    هدف من از این کار این هست که بعد از پیدا کردن رکورد، با استفاده ار دستور زیر به فیلدهای اون دسترسی داشته باشم.
    (...)TextBox1.Text = ds.Tables(0).Rows(?).Item


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265
    با استفاده از دستورات زیر میتونی این کار رو انجام بدی
            ds.Tables(0).Rows.Find()
    ds.Tables(0).Select()

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار dll9095
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    38

    nedkely

    سلام دوست من
    اول از همه باید بگم که داری با چی کار میکنی ؟
    اما فکر کنم که این کارت و راه میندازه ! این ک کد جستجوی


    SELECT * FROM TableName WHERE FieldName=Value
    خوب به جایه TableName نام جدول و به جای FieldName نام فیلد مورد نظر رو بزار و به جای Value هم مقدار رو بزار راستی یادت باشه که اگه مقدارت از نوع رشته است باید قبل و بعدش تک کتشن بزاری

    حالا من یه مثال میزنم

    Dim cn As New Data.SQLClient.SQLConnection
    cn.open
    Dim strSQL As String = "SELECT * FROM TableName WHERE FieldName=Value"
    Dim da As New Data.SQLClient.SQLDataAdapter(strSQL,CN)
    Dim ds As New Dataset
    da.fill(ds,"TableName")

    http://nedkely.blogfa.com

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mohamad2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    62
    نقل قول نوشته شده توسط hesam_hma مشاهده تاپیک
    با استفاده از دستورات زیر میتونی این کار رو انجام بدی
            ds.Tables(0).Rows.Find()
    ds.Tables(0).Select()
    نتونستم از کد بالا استفاده کنم. لطفا بیشتر توضیح بدید.
    من تازه کار با بانک اطلاعاتی رو شروع کردم. در ضمن بانک اطلاعاتی رو با Access ساختم.

تاپیک های مشابه

  1. مدیریت داده ای داخل DataBase با ساختار ADO.NET
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 09:03 صبح
  2. تبدیل database sql2000 به database sql 2005
    نوشته شده توسط m.moharrami در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 20:01 عصر
  3. Failed to load database information. Details: The database DLL 'crdb_dao.dll' could n
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 19:44 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر
  5. سرعت بارگذاری Database
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1384, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •