نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

  1. #1

    آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    دوستان عزیزم سلام
    این یک جزوه آموزشی کوتاه می باشد که در آن نحوه ساخت گزارش های Run Time(در حین برنامه) را با گزارش ساز قدرتمند و در این حال ساده Active Report آموزش داده شده است امیدوارم هر گونه نقصی را به بزرگی خودتان ببخشید و ما را از راهنمایی هایتان بی نصیب نگذارید.
    فایل AciveRuntime جزوه PDF آموزش می باشد که هر کدام از دوستان خواست به من ایمیل بزند تا فرمت Doc آن را جهت تکمیل برایش بفرستم.
    فایل Sampel نیز پروژه آزمایشی این جزوه می باشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    سلام
    دوست عزیز
    مشکل کشیدگی حروف رو تونستی حل کنی یا نه ؟
    آخه تو ورژن 2 حروف فارسی رو می کشه واسه همین من از ورژن 1 استفاده می کنم
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    از دوستانی که این مقاله را خوانده اند کسی می تواند نحوه درج ردیف در detail را آموزش دهد؟

  4. #4
    سلام
    میشه منظورتون رو واضح تر بگین
    خب اگر به بانک متصل باشه خودش درج میشه دیگه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه منظورتون رو واضح تر بگین
    خب اگر به بانک متصل باشه خودش درج میشه دیگه
    حامد جان در گزارش های runtimeهمه چیز باید در اختیار کاربر باشد و حالا یک کاربر دوست دارد در گزارش خود برای گزارشش یک ردیف ایجاد کند و باید گزارش ساز برنامه این قابلیت را به او بدهد و حالا سوال من ؟ من در گزارش های خودم که در داخل وی بی با اکتیو ریپورت درست می کنم هیچ وقت برای ایجاد ردیف از بانک اطلاعاتی استفاده نمی کنم و از طریق چند خط کد این کار را انجام میدهم حالا می خواهم در گزارش ساز برنامه ام مثلا یک دکمه قراردهم که اگر کاربر آن را فشرد بصورت اتوماتیک برای گزارشش ردیف ایجاد شود.همین...
    ممنون

  6. #6
    سلام ریپورت دیزاینر من فعال نمیشه ممکنه بگید فایل dllکجاست

  7. #7
    سلام
    خب شما که می گین اینکار رو انجام دادین
    یا اینکه من هنوز نفهمیدم منظورتونو
    ولی شما می تونید ارتفاع قسمت detail رو هم زیاد کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Question مشکل Export فایل های PDF در Active Reports

    با سلام

    آیا شما مشکل Export گزارش های فارسی را در اکتیو ریپورت به صورت pdf حل کرده اید؟؟

    یا حق

  9. #9
    سلام
    من چیزایی برای شماره ردیف دارم
    اگه تاپیک رو فراموش نکنم حتما بهتون می رسونم

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    50
    پست
    15
    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز
    مشکل کشیدگی حروف رو تونستی حل کنی یا نه ؟
    آخه تو ورژن 2 حروف فارسی رو می کشه واسه همین من از ورژن 1 استفاده می کنم
    سلام دوستان
    این مشکل خیلی بزرگیه! آیا کسی از دوستان تونسته اونو حل کنه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Angry مشکل کشیدگی حروف فارسی در Active Report

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز
    مشکل کشیدگی حروف رو تونستی حل کنی یا نه ؟
    آخه تو ورژن 2 حروف فارسی رو می کشه واسه همین من از ورژن 1 استفاده می کنم
    با سلام و تبریکات ویژه به مناسبت سال جدید

    آقا حامد به نکته بسیار مهمی اشاره کردند که منم دربارش مشکل دارم یعنی کشیدگی حروف فارسی... کسی نمیتونه راه حلی ارائه کنه؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Cool دریافت پاسخی از شرکت سازنده Active Reports


    Soheil,

    This behavior is related to an existing Case in our system. Case
    16232. This issue has been resolved in a newer build of ActiveReports.
    This build is not yet available on our website. However, we have decided
    to provide this build to you before making it available to the public,
    since it specifically addresses this issue. This is build 1314 of
    ActiveReports 2.0.

    In order to send this build to you, could you please provide your
    serial number, name, and company name.

    Thanks,
    Zach

    -----Original Message-----
    From: Soheil S <soheil_@yahoo.com>
    Reply-To: Soheil S <soheil_@yahoo.com>
    Date: Wed, 26 Mar 2008 03:01:10 -0700 (PDT)
    To: info@datadynamics.com
    Subject: Problem at Active Report

    >Hello,
    I Have a Problem at Active Report that in the right to left languages
    (Persian) letters is long, I attach a image file for show active
    report problem to you!

    Best Regards,.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله soheil_programmer : سه شنبه 13 فروردین 1387 در 02:36 صبح

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Thumbs up آماده شدن نرم افزار Active Report اصلاح شده بر روی سایت

    با سلام

    بالاخره بعد از مکاتبات فراوان بنده با شرکت DataDynamics این سایت سازنده نسخه رفع اشکال شده نرم افزار Active Report را که در مورد حروف فارسی مشکل کشیدگی حروف را داشت، بر روی سایت خود جهت دانلود عموم قرار داد؛ که بنده وظیفه خودم دونستم که بچه های خوب


    16232 Viewer control adds extra spaces when displaying Arabic text.


    دانلود نرم افزار


    شایان ذکر است این نسخه با شماره 1314 در صفحه دانلود سایت DataDynamics قرار داده شده است.

    البته هنوز این مشکل در مد طراحی نرم افزار (Design Mode) وجود دارد که من آن را با شرکت درمیان گذاشتم و منتظر جواب بعدی هستم ولی بازم جای شکرش باقیه!

    یا علی.

    وب سایت بنده www.ssahabi.ir دوست داشتید سری بزنید به محصولات و خدمات من
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله soheil_programmer : پنج شنبه 15 مرداد 1394 در 21:48 عصر دلیل: اصلاح لینک دانلود نرم افزار Active Reports+Crack

  14. #14

    نقل قول: آماده شدن نرم افزار Active Report اصلاح شده بر روی سایت

    با سلام
    اگه کسی در مورد گزارش سازی پویا به صورتی که بتوان فیلدهایی را که قرار است در پرینت باشند را کاربر بتونه آنها را درگ کنه توی گزارش توضیح بده ممنون می شم
    کارم خیلی گیره

  15. #15

    نقل قول: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    Private Sub Detail_Format()
    Static rownum As Integer
    rownum = rownum + 1
    ActiveReport3.Field1.Text = rownum
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 13:27 عصر

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط baidin مشاهده تاپیک
    با سلام
    اگه کسی در مورد گزارش سازی پویا به صورتی که بتوان فیلدهایی را که قرار است در پرینت باشند را کاربر بتونه آنها را درگ کنه توی گزارش توضیح بده ممنون می شم
    کارم خیلی گیره
    دوست عزيزم براي اينكار ابتدا بايد فيلدهايي كه مي خواهي درون گزارشت باشند را به محيط اكتيو ريپوت وارد نمايي(درون مثال همين تايپيك موجود است) و هنگامي كه توانستي عمل فوق را بدرستي انجام دهي فيلدهاي شما در قسمت Fields اكتيو ريپورت نمايش داده خواهد شد "اگر نتوانستيد آنها را ببينيد يك بار بوسيله كليد Refresh ،محيط Fields را آپديت كنيد"، اكنون مي رسيم به قسمت مورد نظر شما ؛حالا مي توانيد بوسيله موس فيلدهايي كه كاربر در نظر دارد درون پرينتش باشد به محيط گزارش درگ مي نماييد.
    اميدوارم كمكتان كرده باشد.

  17. #17

    نقل قول: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    دوستان عزیزم سلام
    این یک جزوه آموزشی کوتاه می باشد که در آن نحوه ساخت گزارش های Run Time(در حین برنامه) را با گزارش ساز قدرتمند و در این حال ساده Active Report آموزش داده شده است امیدوارم هر گونه نقصی را به بزرگی خودتان ببخشید و ما را از راهنمایی هایتان بی نصیب نگذارید.
    فایل AciveRuntime جزوه PDF آموزش می باشد که هر کدام از دوستان خواست به من ایمیل بزند تا فرمت Doc آن را جهت تکمیل برایش بفرستم.
    فایل Sampel نیز پروژه آزمایشی این جزوه می باشد.

    واقعا ممنون . خیلی خوب بود .
    میشه فایل های بعدی رو هم ارسال کنید ؟
    ایمیل من اینه born_on_12th_april@yahoo.com

  18. #18

    نقل قول: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    دوستان عزیزم سلام
    این یک جزوه آموزشی کوتاه می باشد که در آن نحوه ساخت گزارش های Run Time(در حین برنامه) را با گزارش ساز قدرتمند و در این حال ساده Active Report آموزش داده شده است امیدوارم هر گونه نقصی را به بزرگی خودتان ببخشید و ما را از راهنمایی هایتان بی نصیب نگذارید.
    فایل AciveRuntime جزوه PDF آموزش می باشد که هر کدام از دوستان خواست به من ایمیل بزند تا فرمت Doc آن را جهت تکمیل برایش بفرستم.
    فایل Sampel نیز پروژه آزمایشی این جزوه می باشد.


    واقعا ممنون . خیلی خوب بود .
    میشه فایل های بعدی رو هم ارسال کنید ؟
    ایمیل من اینه born_on_12th_april@yahoo.com

  19. #19

    نقل قول: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    دوستان عزیزم سلام
    این یک جزوه آموزشی کوتاه می باشد که در آن نحوه ساخت گزارش های Run Time(در حین برنامه) را با گزارش ساز قدرتمند و در این حال ساده Active Report آموزش داده شده است امیدوارم هر گونه نقصی را به بزرگی خودتان ببخشید و ما را از راهنمایی هایتان بی نصیب نگذارید.
    فایل AciveRuntime جزوه PDF آموزش می باشد که هر کدام از دوستان خواست به من ایمیل بزند تا فرمت Doc آن را جهت تکمیل برایش بفرستم.
    فایل Sampel نیز پروژه آزمایشی این جزوه می باشد.

    واقعا ممنون . خیلی خوب بود .
    میشه فایل های بعدی رو هم ارسال کنید ؟
    ایمیل من اینه born_on_12th_april@yahoo.com

  20. #20

    نقل قول: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    ببخشيد بانكي كه من استفاده مي‌كنم رمز داره، با توجه به فايل ضميمه‌اي كه در پست اول موجود مي‌باشد چطور ميتونم با يك بانك رمز دار كار كنم؟

  21. #21

    نقل قول: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    اگر ديتابيس شما اکسس باشد در کانکشن استرينگ Data control اکتيو ريپورت خود مي توانيد کد زير را به کار ببريد، جاي ستاره هاي اولي از سمت چپ مسير و نام بانک اطلاعاتي و جاي ستاره هاي دومي پسورد خود را قرار دهيد
    .ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=*********;Jet OLEDB:Database Password=******;Persist Security Info=False"

  22. #22
    کاربر جدید آواتار BNW_2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    10

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    آموزش ساخت گزارش توسط برنامه ACTIVE REPORT 2
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 13:30 عصر

  23. #23

    نقل قول: آماده شدن نرم افزار Active Report اصلاح شده بر روی سایت

    نقل قول نوشته شده توسط soheil_programmer مشاهده تاپیک
    با سلام

    بالاخره بعد از مکاتبات فراوان بنده با شرکت DataDynamics این سایت سازنده نسخه رفع اشکال شده نرم افزار Active Report را که در مورد حروف فارسی مشکل کشیدگی حروف را داشت، بر روی سایت خود جهت دانلود عموم قرار داد؛ که بنده وظیفه خودم دونستم که بچه های خوب


    16232 Viewer control adds extra spaces when displaying Arabic text.


    صفحه دانلود نرم افزار:
    http://www.datadynamics.com/forums/37/ShowForum.aspx

    شایان ذکر است این نسخه با شماره 1314 در صفحه دانلود سایت DataDynamics قرار داده شده است.

    البته هنوز این مشکل در مد طراحی نرم افزار (Design Mode) وجود دارد که من آن را با شرکت درمیان گذاشتم و منتظر جواب بعدی هستم ولی بازم جای شکرش باقیه!

    یا علی.
    سلام عزیز جان
    دستت درد نکنه اما ماکه نمی تونیم دانلودش کنیم اگه میشه یه جایی آپلودکن ماهم استفاده کنیم
    متشکرم

  24. #24
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    68

    نقل قول: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    سلام
    از كدام ورژن Active Reports براي VB6 استفاده كنم ؟

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    260

    نقل قول: آماده شدن نرم افزار Active Report اصلاح شده بر روی سایت

    نقل قول نوشته شده توسط alaki1100 مشاهده تاپیک
    سلام عزیز جان
    دستت درد نکنه اما ماکه نمی تونیم دانلودش کنیم اگه میشه یه جایی آپلودکن ماهم استفاده کنیم
    متشکرم
    اگه میشه یه جایی آپلود کن ما هم استفاده کنیم.
    با تشکر

  26. #26

    نقل قول: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط m_zargarnia مشاهده تاپیک
    سلام
    از كدام ورژن Active Reports براي VB6 استفاده كنم ؟
    دوست عزيزم نسخه اكتيو ريپورت 2 مخصوص زبان VB6 مي باشد

  27. #27

    نقل قول: آموزش ساخت گزارش های Runtime با اکتیو ریپورت

    با سلام . قبل از هر چیز تشکر میکنم از پست های خوبی که گذاشتید.
    یک سوال حیاتی هم دارم لطفا اگر میدونید پاسخ بدید.
    من حدود 70 80 تا ریپورت دارم که هرروز پرینت گرفته میشه. حالا شرکت تصمیم داره همشو به صورت pdf داشته باشه. اما من وقتی اکسپورت میکنم به pdf تمام حروف فارسی بهم میریزه و بصورت جدا جدا نوشته میشه. راهکاری دارید؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم.
    ایمیل من هم اینه ry.amn5@yahoo.com
    با تشکر --miss amin---

تاپیک های مشابه

  1. طراحی runtime
    نوشته شده توسط kargar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 14:13 عصر
  2. تعیین رویداد برای کنترلهای runtime
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1384, 01:06 صبح
  3. بدست آوردن RunTime نام جداول مرتبط به هم
    نوشته شده توسط عشق دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1384, 04:18 صبح
  4. خیلی مهم runtime
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 15:37 عصر
  5. ساختن فایل EXE در Runtime([-o<)
    نوشته شده توسط armin_izer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1383, 19:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •