نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: #define _kernel_

  1. #1

    #define _kernel_

    با سلام
    تو خیلی از سورس برنامه های لینوکس پیش پردازنده‌ی
    #define _kernel_
    استفاده میشه ممنون میشم اگه علت تعریف این پیش پردازنده رو بگید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    قبل از Include کردن kernel.h استفاده میشه
    #define رو هم که حتما میدونید چه کار کیکنه

  3. #3
    با سلام خیلی ممنون از توجه شما
    من فایل kernel.h رو دیدم ، یعنی اگر تو برنامه
    #define __kernel__
    تعریف بشه دیگه نیازی نیست
    #include <asm/byteorder.h>
    در برنامه قرار بدیم؟
    برای اینکه از این پیش پردازنده تو برنامه استفاده کنیم باید kernel.h رو include کنیم؟
    با تشکر

  4. #4
    در صورت نیاز به یک سری تعاریف و یا انواع دادهای کرنل ، شما باید __KERNEL__ را قبل از include کردن هدر فایل ها تعریف کنید تا به آن سری از موارد دسترسی داشته باشید .البته این بستگی به فضای user space یا kernel space دارد (مثل انواع u64/u32 )
    زیرا آن موارد در هدر فایل های کرنل به صورتی تعریف شده اند که اگر __KERNEL__ تعریف شده است (ifdef) آن وقت تعاریف مورد نظر انجام می شود و قابل دسترسی است.

    بنابراین شما فقط یک اسم را دارید تعریف می کنید و همچنان باید هدر فایل های مورد نیاز بعد آن اورده شود.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476

    #define

    میاد kernel.h رو که یه بار include شده define میکنه و شما میتونی با

    #ifndef

    چک کنی که آیا kernel.h تعریف شده یا نه تا از چند بار include شدن یه header جلوگیری بشه

تاپیک های مشابه

  1. دستور #define
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 20:13 عصر
  2. کمک برای ساخت define color
    نوشته شده توسط nimagreen5 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 25 آذر 1386, 16:25 عصر
  3. define# چیست؟
    نوشته شده توسط مجید جنگی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 10:04 صبح
  4. فرق تعریف ثابت ها بصورت const و define#
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 08:11 صبح
  5. استفاده از define
    نوشته شده توسط afsar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1384, 10:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •