نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: باقی موندن یک رکورد از نتیجه Delete کردن در ِDbisam Table

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854

    باقی موندن یک رکورد از نتیجه Delete کردن در ِDbisam Table

    سلام
    من در DbisamTableبا کد زیر فیلد های رو که فیلتر شده اند رو پاک می کنم اما همیشه یکی از این فیلد ها باقی می مونه
    جریانش چیه
     Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Filtered:=  False;
    Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Filter:='& #40;Radif='''+Fo_ListKelas.DBISAM_ListKelas.FieldV alues['Radif']+''')';
    Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Filtered:= True;
    Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.First;
    while not Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Eof do
    begin
    Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Delete;
    Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Next;
    end;

    مرسی

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    چرا از دستور Delete بصورت SQL در TDBISAMQuery استفاده نمیکنی؟

  3. #3
    طبق گفته آقای کرامتی sql بهتر است ولی اگر به همین روش اصرار دارید به آخر کد این سطر را اضافه کنید .
     Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Delete; 

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    نقل قول نوشته شده توسط moradi_am
    طبق گفته آقای کرامتی sql بهتر است ولی اگر به همین روش اصرار دارید به آخر کد این سطر را اضافه کنید .
     Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Delete; 
    خودم اول همین کارو کردم اما وقتی یک رکورد برا پاک شدن وجود داشته باشه چی؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    چرا از دستور Delete بصورت SQL در TDBISAMQuery استفاده نمیکنی؟
    چون تا حالا زیاد با Query کار نکردم اصلا فلسفه به وجود امدن Query چی هست
    برنامه هم نوشته شده دیگه اگه بخوام تغییر بدم مبلغ کل پروژه رو دارم جریمه بدم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    با این کد هم همشون رو پاک می کنه اما با Filterچی جوری میشه خدا عالمه؟
    Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.First; 
    while not Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Eof do
    begin
    if Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Locate('Ra dif',Fo_ListKelas.DBISAM_ListKelas.FieldValues&#91 ;'Radif'],[])=True then
    Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Delete;
    Fo_HesabKelas.DBISAM_MoreHesabKelas.Next;
    end;

  7. #7
    با query آسانتر است . یک Dbisamquery رو فرم قرار داده و مقدار databaseName آنرا ست کنید و حالا در کد خود دستوری مثل دستور زیر را بنویسید :

    DbisamQuery1.SQL.Text:='Delete From Rasidc where number='+Edit4.text;
    DbisamQuery1.ExecSQL;

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    نقل قول نوشته شده توسط moradi_am
    با query آسانتر است . یک Dbisamquery رو فرم قرار داده و مقدار databaseName آنرا ست کنید و حالا در کد خود دستوری مثل دستور زیر را بنویسید :

    DbisamQuery1.SQL.Text:='Delete From Rasidc where number='+Edit4.text;
    DbisamQuery1.ExecSQL;
    مرسی
    اما من کار کردن با Sql هاشو می دونم(نه در حد حرفه ای) ولی نمی دونم چرا Query به وجود آمده (فلسفه به وجود آمدن Query)
    میشه یه کم در مورد این فلسفه یکی از اساتید توضیح بده

  9. #9
    SQL Query زبان استاندارد گزارش گیری از بانکهای اطلاعاتی میباشد که در اکثر بانکها با کمی اختلاف کار میکند از Foxpro تحت داس گرفته که هر خطی که با کلمه Select شروع شود بوده تا Oracle و SQL که خود نیز SQL Bulder نیز دارند و میتوان بدون نیاز به وقت گذاشتن زیاد Query مورد نیاز خود را ساخت
    البته سینتکس دستورات در بانکها با هم فرم میکند ولی اساس همگی یکی میباشد

تاپیک های مشابه

  1. Edit Table در DBISAM
    نوشته شده توسط sorrowdancer در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1388, 18:05 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 آبان 1386, 11:41 صبح
  3. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح
  4. how delete a cell in a table of mysql database
    نوشته شده توسط mahyaaar در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1384, 22:01 عصر
  5. DBIsam & Create Table in RUNTime
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •