نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیدا کردن لیستdbهاوtableها و ستون های هر سرور در #C

  1. #1

    پیدا کردن لیستdbهاوtableها و ستون های هر سرور در #C

    سلام
    آیادر #C در ارتباط با sql این امکان وجود داره که هنگام اتصال به یک سرور بتوان لیست database های موجود در اون سرور و بعد با انتخاب یکی از همون databaseها tableهای data base و در مرحله بعد هم ستون های هر جدول را دید.
    برای این سه عمل احتمالا کدها و کلاس هایی وجود داره
    کسی می تونه کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Masoud_TB
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    165
    بله. می تونی از دستورات خود SQL Server استفاده کنی.
    برای به دست آوردن لیست بانک های اطلاعاتی از یک stored procedure به نام ssp_database استفاده کن.
    برای به دست آوردن لیست Table ها , View ها و ... می تونی از sysobjects استفاده کنی. کد زیر لیست جداول رو به شما خواهد داد:

    select * from sysobjects where xtype = 'U'
    برای به دست آوردن لیست View ها

    select * from sysobjects where xtype='V'
    حالا برای به دست آوردن لیست ستون ها

    select * from syscolumns

  3. #3
    از پاسختون ممنونم، ولی مشکل منو حل نمی کنه.
    چون می خوام بعد از انتخاب هر سرور فقط دیتابیس های اونو نشون بده و بعد از انتخاب دیتابیس لیست جدوال همون دیتابیس رو بیاره و کاربر جدول مورد نظرو انتخاب کرده و بتونه لیست ستون هاش و نوعشون رو ببینه.
    می دونم در sqldataminingاین مساله برای سرویس ها و استراکچرها و مدل ها از طریق adomd ممکنه ولی برای sql رو نمی دونم چه جوریه؟
    لطفا کمک کنید.

  4. #4
    این سئوال بارها در تالار SQL Server مطرح و به جواب رسیده. به اونجا مراجعه کنید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Masoud_TB
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    165
    خوب دوست عزیز با استفاده از SQLCommand دستوراتی رو که نوشتم اجرا کن نتیجه اش میشه همانی که شما می خواهی!!!!!

    SqlConnection cnn = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs["myConnection"].ConnectionString);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("sp_Databases",cnn);
    cmd.CommandType = CommandType.StoreProcedure;
    try{
    cnn.Open();
    SqlDataReader reader = cmd.ExecuteReader();
    while(reader.Read()
    {
    ListBoxDatabases.Items.Add(reader[0].ToString());
    }
    reader.Close();
    }
    catch(Exception ex)
    {
    throw;
    }

    finally
    {
    if(cnn != null)
    cnn.Close();
    }

    و همینطور ادامه بده تا انتها ....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    به نظر من استفاده از SQL DMO خیلی بهتر هست چرا کسی از این استفاده نمیکنه؟
    به نظر من که خیلی بهتره.
    دردسر کدهای SQL رو هم نداره.

    http://www.csharphelp.com/archives2/archive342.html

    یکم باهاش کار کنی و تو Object Browser بگردی چیزهای باحال بهتری هم توش می بینید.

    http://www.google.com/search?hl=en&q=SQLDMO+in+C%23

  7. #7
    sqldmo همونیه که من می خواستم ، ولی
    1-تمام اطلاعاتی که تو help وجود داره فقط مربوط به sql2000و کدی به زبان #C نداره تا بتونم راه دریافت ستون ها رو هم پیدا کنم
    2_اصل مشکل اینجاست که لینکی که شما معرفی کرده بودین و برنامه ای به زبان #C(VS2003)داشت.رو سیستم من سرور هامو شناسایی نمی کنه و به تبع اون ادامه مسائل
    فکر می کنم چون sqlمن2005 این برنامه درست کار نمی کنه
    3-اگه احتیاج باشه dll اون رو در90 قرار بدم و نصب کنم یا چیزی شبیه اون، نمی تونم رو هر سیستمی که قراره برنامه اجرا شه این کارو بکنم

    راه حل شما چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. Tableهای دورگرد
    نوشته شده توسط Mojtaba_ss در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 18:16 عصر
  2. فلسفه Relation بین tableها(چه موقع استفاده کنیم)
    نوشته شده توسط sepelloo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 11:16 صبح
  3. استفاده از شرط در tableهایا Query ها
    نوشته شده توسط Fazaeli در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 11:32 صبح
  4. چگونه از tableها در دلفی پشتیبان گیری کنیم
    نوشته شده توسط hassan2004 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1383, 12:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •