نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: باز کردن یک سایت در browser بوسیله label link

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار siavashr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    هلند
    پست
    68

    Tick باز کردن یک سایت در browser بوسیله label link

    دورود
    من میخواهم در یک فرم روی یک label link بزنم و آدرس موجود در اون label link را در browser سیستم نشان بدهم.
    ممنون میشم اگر کسی چیزی میدونه یه توضیحی بده.
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    privatevoid yahooLinkLabel_LinkClicked(object sender, LinkLabelLinkClickedEventArgs e)
    {
    System.Diagnostics.
    Process.Start("http://www.yahoo.com");
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار siavashr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    هلند
    پست
    68
    دورود
    ممنونم اما والا من هم همین کار رو میکنم error میگیرم البته من url رو از کاربر میگیرم به هر حال باز الان کد شما را امتحان میکنم.
    اما چیزی که من مینوشتم این بود :

    System.Diagnostics.Process.Start(webpage);

    با سپاس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    این احتمال هست که URL تایپ شده دارای فرمت غلطی باشه مثال: yahoo.com
    برای حصول اطمینان بهتره با UriBuilder اونو تصحیحش کنید:

    UriBuilder
    a = newUriBuilder("yahoo.com");
    Console.WriteLine(a);
    Console.ReadKey();

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار siavashr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    هلند
    پست
    68
    دورود
    میشه یه کمی بیشتر توضیح بدین؟
    این کد بالا رو کجا اضافه کنم؟
    امیدوارم منظورتون این باشه که اول url را با کد بالای شما تصحیح کنم و بعد تصحیح شده رو بزارم توی کد قبلی !
    میشه یه توضیحی بدین در این مورد ؟
    با سپاس از وقتی که میذارید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    اول url را با کد بالای شما تصحیح کنم و بعد تصحیح شده رو بزارم توی کد قبلی
    دقیقا بله ورودی رو از کاربر بگیرید و بعد از اصلاح با Process.Start بازش کنید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار siavashr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    هلند
    پست
    68
    دورود
    این تیکه آخر رو نفهمیدم. چیزی که من نوشتم اینه البته من url رو از فایل میخونم .

    UriBuilder a = newUriBuilder(webpage.Text);
    Console.WriteLine(a);
    Console.Read();
    System.Diagnostics.Process.Start(a);

    البته error گرفتم
    Error 3 The best overloaded method match for 'System.Diagnostics.Process.Start(string)' has some invalid arguments
    و
    Error 4 Argument '1': cannot convert from 'System.UriBuilder' to 'string'


    ممنون میشم یه توضیحی بدین .
    با سپاس

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373
    خوب باید شی a رو به String تبدیل کنید.
    System.Diagnostics.Process.Start(a.Tostring());


    مثال :
       private void linkLabel1_LinkClicked(object sender, LinkLabelLinkClickedEventArgs e)
    {
    UriBuilder a = new UriBuilder(textBox1.Text);
    System.Diagnostics.Process.Start(a.ToString());

    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Link
    نوشته شده توسط protester در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آذر 1386, 08:20 صبح
  2. link مقالات در سطر دستورات بالای فرم‌ها کار نمی‌کند
    نوشته شده توسط JAFO_IRAN در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 20:59 عصر
  3. اشکال در ایجاد link
    نوشته شده توسط balis_pascal در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1385, 17:53 عصر
  4. فوری:نمایش یک Label از DataGrid در یک Label خارج آن
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 13:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •