نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نظرتون در رابطه با این چیه ؟ ؟ ؟

  1. #1

    نظرتون در رابطه با این چیه ؟ ؟ ؟

    اساتید بزرگوار اگه میشه لطف کنند و نظری بدن میدونم خیلی سطح کارم پایینه ولی به هر حال ببخشید .
    در ضمن این برنامه گزارش گیری هم میکنه و Merge Mudul هم داره و چون حجم فایل Setup ی که براش ساختم زیاد بود (9 mg) به همین دلیل اول تو کامپیوتر خودم نصب کردم بعد فایلاشو اینجا گذاشتم با تشکر .
    نیاز به فونت TTahoma هم هست . . .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه




  2. #2
    سلام دوست عزیز
    برنامه خوبیی ولی دارای مشکلاتی هم هست مثلا وقتی نام جدیدی را وارد میکنی و نمرات اون ثبت میکنی و بعدشم ذخیره آن . ولی اطلاعات در آن پایدار نیست یعنی وقتی برنامه را برای بار دوم باز میکنی از اطلاعات جدید خبری نیست . بیشتر سعی کن

  3. #3
    برنامه قشنگی بود . ولی من چند تا مشکل در نگاه اول توش دیدم :
    1- همیشه برای کارای اضافه و حذف ، دکمه ثبت یا یه مسیج باکس برای تائید دوباره بذار .
    چون همه آدمایی که با برنامه ات کار میکنن آدمای حرفه ای نیستن ، ممکنه یهو دستشون به یک دکمه بخوره ، یه جایی یهو کلیک کنن ، حس کنجکاویشون گل کنه .
    مثلا اطلاعات آموزشگاه با یه دکمه پاک کردن ، حذف میشد .
    یا اگه یکی تو اضافه کردن نام می رفت و دکمه اضافه رو میزد ولی یهو منصرف میشد و میومد بیرون ، عبارت نام خانوادگی ؟ نام میومد . باید براش راه برگشت میذاشتی که همون دکمه ثبت راه حلشه .
    من خودم همیشه کنار دکمه اضافه ، ذخیره هم میذارم . و برای حذف هم یه دونه مسیج باکس Yes/No باز می کنم .

    2- برای اضافه کردن و ویرایش یک رویه انتخاب کن .
    یعنی یا بذاز کاربر با DataGrid کارکنه و اون پایینی هارو بردار . یا اینکه Datagrid رو قفل کن یعنی فقط بتونه باهاش یه رکورد رو select کنه همین . برای ویرایش مجبور شه از پایینی ها استفاده کنه . صحت داده ها بهتر حفظ میشه .

    3- فکر کنم اگه برنامه ات به طور خود کار هم موقع بستن برنامه Backup بگیره بهتره . به خصوص اینکه بانکت هم حجمی نداره .

    4- کریستال ریپورتت هم کار نمی کرد . اررور بدی میداد . بیشتر روش وقت بذار . کریستال ریپورت دقیقا خروجی برنامه ات است و خیلی مهمه .
    اگه خواستی من هم میتونم کمک کنم . چون چند تا برنامه ای که نوشتم همشون حدود ده دوازده تا کریستال ریپورت داشت . برا همین رو کریستال خیلی وقت گذاشتم . دقیقا خروجی برنامم بود دیگه .اون نبود یعنی برنامه بوق

  4. #4
    با تشکر از شما دوستان گرامی بابت نظرات مفیدتون :
    _________________________________________

    ( 4_ کریستال ریپورتت هم کار نمی کرد . اررور بدی میداد . بیشتر روش وقت بذار . کریستال ریپورت دقیقا خروجی برنامه ات است و خیلی مهمه )

    دوست عزیز میشه منو در رابطه با موضوع بالا راهنمایی کنید . آخه من واسه فایله ستاپش همه ی Merge Mudul های مورد نیازشو گذاشتم دیگه چه مر*** . باور کنید همه اینا یه طرف درست کردن ریپورت هم یکطرف اشکمو در اورده . (در ضمن شاید به دلیل اینکه فایله ستاپش نیست Error داده ؟) . به هر حـــال ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید .
    بـا تـشـکـر از شما دوست عزیز

  5. #5
    لطفا عنوان تاپیک رو تصحیح کنید
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  6. #6
    از کدوم قسمت ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alih988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران/گیلان/رشت
    سن
    33
    پست
    184
    سلام ، ظاهر برنامه شما قشنگ است ، ولی خیلی از جزئیات در آن رعایت نشده ، برای مثال دیتاگرید شما امکان ویرایش دارد ، ولی ویاریش ها ثبت نمی شود ، و به نظر من صفحه اصلی برنامه اصلا user friendly نیست ، چون دکمه ها خیلی زیادند و به راحتی نمیشه ه نظم خاصی بین اونها پیدا کرد ، دسته بندی دقیق تری انجام بدی شاید بهتر بشه

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط VB.NET2005 مشاهده تاپیک
    آخه من واسه فایله ستاپش همه ی Merge Mudul های مورد نیازشو گذاشتم دیگه چه مر*** . باور کنید همه اینا یه طرف درست کردن ریپورت هم یکطرف اشکمو در اورده .
    درست کردن ریپورت انقدر ها هم سخت نیست . یعنی اگه روش هاش رو یاد بگیری خودت از کارایی که می کنی حال می کنی .
    توی اون error ای که من دیدم می گفت دیتابیست خالیه .
    والا من برات یه این لینک رو میدم که خودم از همین سایت گرفتم ولی هرچی گشتم نبود برات آپلود کردم . اگه تونستی کارتو انجام بدی چه بهتر . اگه نه یه سر به فروم گزارش گیری ، قسمت Crystal Report بزن . بازم اگه چیزی دستگیرت نشد ( البته بگردی خوب پیدا می کنی) بگو تا من همونجا تو یه تاپیک کامل با کد توضیح بدم . ( فکر نمی کنم به اونجا ها کشیده شه )

    http://www.sharefiles.us/download.php?id=00E7705D1

    ولی بدون که Crystal Report برنامه عالییه . من کارای خوبی باهاش کردم . باهاش ور برو باحاله .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •