نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ایا کنترل winsockتویvb2005 هست؟

  1. #1

    ایا کنترل winsockتویvb2005 هست؟

    با سلام
    من می خواستم یک بر نامه چت توی vb2005 بنویسم می خواستم ببینم آیا تویvb2005 کنترلwinsock که درvb6 وجود داره هست یا باید از کلاسهای سوکت استفاده بشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    اینو ببین :
    http://www.codeproject.com/KB/cpp/winsockdotnet.aspx

    میتونی از کلاسهای سوکت ، نت و یا ریموتینگ استفاده کنی .

    موفق باشید

  3. #3
    از کمکتون بی نهایت متشکرم.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Pouria.NET
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83
    در کتاب P2P with VB.NET نوشته Matthew MacDonald هم یک Chatting Application رو بصورت کامل توسعه داده (با استفاده از .NET Remoting). اگر کتاب رو خواستید من میتونم بهتون بدم

  5. #5
    دوست عزیز Pouria.NET
    من کتاب رو میخوام
    اگه مبشه لطف کن بده
    دو نقطه دی

  6. #6
    سادق جان گرفتی شماره شابک به من میدی؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    با سلام
    این لینک رو ببین
    https://barnamenevis.org/showpo...51&postcount=1
    اگه مثالی خواستید بگید تا sample بفرستم

  8. #8
    این اسم کتابشه
    Windows Sockets Network Programming

    by Bob Quinn and Dave Shute
    Addison-Wesley Publishing Company, November 1995
    637 pp., with source code on 3.5" disk
    ISBN 0-201-63372-8
    $54.99 list, $50.04 at Amazon.com (click to purchase)

    Book reviewed 9/7/1998

    http://www.codeproject.com/KB/dotnet...ctionLoss.aspx










    The Examples





     
    Try

    Dim ReceivedBytes As Integer

    Dim tmpBuffer As Byte()

    ReDim tmpBuffer(1024)



    While blActive And Socket.Connected

    ' Resetting received bytes

    tmpBuffer.Clear(tmpBuffer, 0, tmpBuffer.Length)

    ' Getting new bytes

    ReceivedBytes = Socket.Receive(tmpBuffer, 0, tmpBuffer.Length, Sockets.SocketFlags.None)

    ' Note: monitoring the blActive member as socket might have been closed prior the this point

    If ReceivedBytes > 0 And blActive Then

    ' Your code here to handle the new data

    DataReceived_Handler(tmpBuffer) ' <- Your handler

    Else

    ' if returned with 0 bytes, that means the connection is lost
    ' Use your personalized code to handle the closure of the connection
    yourCloseSocket() ' close the connection

    End If



    End While

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •