نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کار با DBcombobox

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    نوشهر-ساری-تهران
    پست
    12

    Question کار با DBcombobox

    عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت و اعضای این سایت. من تازه عضو شدم .اینم اولین سوالمه؟ چگونه تمام مقادیر یک فیلد از رکوردهای یک جدول رو توی یک Combobox نشون بدم؟(ایرادش اینه که فقط آخرین مقدارو میریزه) با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    کدی را که برای این کار نوشته ای اینجا قرار بده تا مشکل را بتوان حل کرد ولی در مجموع.

    ADO.First;
    While Not ADO.Eof Do
    Begin
    ComboBox.Items.Add(ADO.FieldByName('Name').Asstrin g);
    ADO.Next;
    End;

    اگر در سایت هم جستجو می کردی نمونه هایی هم بود.
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    نوشهر-ساری-تهران
    پست
    12

    Exclamation DBcombobox نه Combobox

    جناب دکتر من منظورم Combobox نبود
    من گفتم DBcombobox
    یه بار دیگه باید سوالمو مطرح کنم
    مسئله اینه که ما یه DBcombobox Datasource و یه Adotable یا bde table داریم
    حالا با مرتبط کردن اونا فقط مقدار اولین رکورد در property text DBcombobox قرار می گیره
    ما چه کنیم تا مقادیر همه رکوردها در Items DBcombobox قرار بگیره؟
    من حواسم نبود اشتباها تشکر کردم از این بابت عذر می خوام

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373
    من نمی دونم که ایا حتما می خوای DBCombobox باشه یا نه ولی اگر از DbLookUpComboBox استفاده کنی می تونی تمام مقادیر رو در اون ببینی البته باید خواص زیر رو تنظیم کنی
    List Source -List Field -Key Field
    به این صورت می تونی کل مقادیر فیلد مورد نظر در جدول رو ببینی
    اگر خاصتی این مقادیر در جدول دیگه ای درج بشه باید datasource, datafield رو هم تنظیم کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط M0h$enRunTime مشاهده تاپیک
    جناب دکتر من منظورم Combobox نبود
    من گفتم DBcombobox
    یه بار دیگه باید سوالمو مطرح کنم
    مسئله اینه که ما یه DBcombobox Datasource و یه Adotable یا bde table داریم
    حالا با مرتبط کردن اونا فقط مقدار اولین رکورد در property text DBcombobox قرار می گیره
    ما چه کنیم تا مقادیر همه رکوردها در Items DBcombobox قرار بگیره؟
    من حواسم نبود اشتباها تشکر کردم از این بابت عذر می خوام
    DBComboBox قابلتی را که شما می خواهید ندارد و باید یا از ComboBox استفاده کنید و یا همان DbComboBox را با روش فوق استفاده کنید و یا از DBLookupComboBox استفاده کنید.
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    نوشهر-ساری-تهران
    پست
    12

    یک مسئله مهم کامپوننتی؟!؟

    با تشکر از جناب SYNDROME
    شما مطمعنی که DBcombobox این قابلیتو نداره ؟ خب به نظر من اگه نشه کل مقادیره یه فیلد رو تو DBcombobox نمایش داد باید این کامپوننتو انداخت دور.
    اصلا این کامپوننت برای همین کار طراحی شده . با اتصال به یک Dataset باید مقادیرو داخل Property Items پر کنه
    از اهل فن می خوام که بی دلیل جواب ندن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط M0h$enRunTime مشاهده تاپیک
    با تشکر از جناب SYNDROME
    شما مطمعنی که DBcombobox این قابلیتو نداره ؟ خب به نظر من اگه نشه کل مقادیره یه فیلد رو تو DBcombobox نمایش داد باید این کامپوننتو انداخت دور.
    اصلا این کامپوننت برای همین کار طراحی شده . با اتصال به یک Dataset باید مقادیرو داخل Property Items پر کنه
    از اهل فن می خوام که بی دلیل جواب ندن
    در بالا اشاره کردم که می توانی از DBLookupComboBox استفاده کنی.
    در ضمن برای اینکه مطمئن شوید می توانی در سایت جستجو کنید چون قبلاً این سوال مطرح شده است.
    موفق باشید

  8. #8
    در بالا اشاره کردم که می توانی از DBLookupComboBox استفاده کنی.
    در ضمن برای اینکه مطمئن شوید می توانی در سایت جستجو کنید چون قبلاً این سوال مطرح شده است.
    دوست عزیز قبلا این مشکل رو همین آقای Syndrom برای من با DBLookUp حل کرده جرا جستجو نمی کنی؟ می تونی با عنوان combobox با دو ستون پیداش کنی

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19
    dbcombobox به طور خودکار این کارو انجام نمیده باید چند خط برنامه بنویسی و خودت اونها رو به لیستت اضافه کنی

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب یکسری از آیتمهای DBComboBox و ذخیره در جدول اصلی.
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 05:01 صبح
  2. برای DBComboBox روی فیلدی که هستم رنگی نمی شود
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آذر 1386, 12:19 عصر
  3. انتخاب یک مقدار از فرم دیگری برای DBCombobox
    نوشته شده توسط salmanuniversity در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 20:41 عصر
  4. DBCombobox با امکان نمایش بیش از یک فیلد؟
    نوشته شده توسط kheyri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 13:01 عصر
  5. پر کردن DBComboBox
    نوشته شده توسط یعقوب در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 19 بهمن 1382, 07:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •