نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرای event یک فرم از طریق windows

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alex_kh58
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    همین اطرافم
    پست
    102

    Tick اجرای event یک فرم از طریق windows

    می خواستم بدونم امکان پذیر هستش که یکی از Eventهای دکمه ای که روی یک فرم قرار داره و خود این فرم هم جزو یک سیستم هستش بدون اجرای دستی و روال معمولی از طریق Windows سیستم اجرا شده و Event مربوطه از فرم مورد نظر اجرا گردد؟
    اگه کمک کنید ممنون می شم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    اگه درست فهمیده باشم احتمالا جوابتون button1.PerformClick() باید باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alex_kh58
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    همین اطرافم
    پست
    102

    راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad272005 مشاهده تاپیک
    اگه درست فهمیده باشم احتمالا جوابتون button1.PerformClick() باید باشه.
    نه ببینید من یه سیستم دارم که می خوام از طریق Windows سر ساعت خاصی اجرا بشه و مهم اجرای خود سیستم نیست مهم اینه که بعد اجرا Event خاصی که مدنظر هستش رو اجرا کنه
    مثلا برای کلیک یه دکمه که توی کد دستوراتشو نوشتم رو بعد اجرای سیستم برام اجرا کنه.
    ممنون

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط alex_kh58 مشاهده تاپیک
    نه ببینید من یه سیستم دارم که می خوام از طریق Windows سر ساعت خاصی اجرا بشه و مهم اجرای خود سیستم نیست مهم اینه که بعد اجرا Event خاصی که مدنظر هستش رو اجرا کنه
    مثلا برای کلیک یه دکمه که توی کد دستوراتشو نوشتم رو بعد اجرای سیستم برام اجرا کنه.
    ممنون
    سئوالتون واضح نیست؛
    خب یعنی با استفاده از یک تایمر مشکل حل نمیشه ؟
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alex_kh58
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    همین اطرافم
    پست
    102
    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    سئوالتون واضح نیست؛
    خب یعنی با استفاده از یک تایمر مشکل حل نمیشه ؟
    نه منظورم این نیست
    ببینید این حالت زمانی مثل نصف شب می خواد اجرا بشه یعنی بدون دخالت هیچ عنصر خارجی

  6. #6
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    مثلا برای کلیک یه دکمه که توی کد دستوراتشو نوشتم رو بعد اجرای سیستم برام اجرا کنه.
    خوب شما چرا برنامه ای که داخل رویداد کلیک دگمه نوشتی به صورت سابروتین یا تابع نمی نویسی که سر ساعت مشخص اونو صدا بزنی به جای اینکه بخوای از message های ویندوز برای صدا زدن رویداد کلیک استفاده کنی؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alex_kh58
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    همین اطرافم
    پست
    102
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    خوب شما چرا برنامه ای که داخل رویداد کلیک دگمه نوشتی به صورت سابروتین یا تابع نمی نویسی که سر ساعت مشخص اونو صدا بزنی به جای اینکه بخوای از message های ویندوز برای صدا زدن رویداد کلیک استفاده کنی؟
    آخه این روال یک پروسس ساده نیست یه رویه خیلی طولانی و از چندین کلاس و روال مختلف تشکیل شده که امکان این کار نیست
    من در حال حاضر دارم این روال رو تبدیل به یک exe کوچک می کنم که این کارو واسم انجام بده اما تا تموم شدنش وقت می گیره . می خواستم تو این مدت این کارو توسط Windows انجامش بدم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    من دوتا راه حل برای اینکار دارم:
    1- استفاده از
    Start > All Programs > Accessories > System Tools > Scheduled Tasks
    و انتصاب یک Command Parameter (مثل autorun/) برای برنامه شما
    2- استفاده از thread و sleepش تا زمان موعود

تاپیک های مشابه

  1. Delegate ,Event ,Event Handler , EventArg....
    نوشته شده توسط programmable در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 09:33 صبح
  2. فراخوانی یک event در فرم دیگر
    نوشته شده توسط bahramsport در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 20:45 عصر
  3. Event
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1384, 07:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •