نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در نمایش designer فرم windows application

  1. #1

    مشکل در نمایش designer فرم windows application

    سلام.
    مشکلی در نمایش designer فرم windows application برام بوجود اومده. یعنی وقتی یه پروژه جدید می زنم وقتی Form1 باز می شود این خطا را میدهد:
     One or more errors encountered while loading the designer. The errors are listed below. Some errors can be fixed by rebuilding your project, while others may require code changes. 

    No more data is available.
    Hide

    at Microsoft.Win32.RegistryKey.Win32Error(Int32 errorCode, String str)
    at Microsoft.Win32.RegistryKey.GetValueNames()
    at Microsoft.VisualStudio.Shell.Design.WindowPaneProv iderService.AppendWindowPanes(RegistryKey parentKey, ArrayList windowPanes)
    at Microsoft.VisualStudio.Shell.Design.WindowPaneProv iderService.GetRegisteredPanes(String extension)
    at Microsoft.VisualStudio.Shell.Design.WindowPaneProv iderService.CreateWindowPane(DesignSurface surface)
    at Microsoft.VisualStudio.Design.Serialization.CodeDo m.DeferrableWindowPaneProviderService.CreateWindow Pane(DesignSurface surface)
    at Microsoft.VisualStudio.Design.Serialization.CodeDo m.DeferrableWindowPaneProviderService.DeferredWind owPane.EnsurePane()


    ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه که درست بشه
    در ضمن یه بار هم دات نت رو Reinstall کردم درست نشد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    سعی کن، پنجره ی Form1 رو در Designer ببندی، بعد یه بار برنامه تو کامپایل کن، بعد روی Form1 کلیک کن ببین باز هم مشکل داری ؟

  3. #3
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    من هم یکبار همچین مشکلی برام پیش اومده بود. آخرسرش هم مجبور شدم کل vs را UNINSTALL و بعد Install کنم (حتی Repaire هم جواب نداد!).
    این مشکل هم وقتی برام پیش اومد که ابزار کمکی codeRush (فکر می کنم) را نصب کردم و این اولین و آخرین ایندست ابزاری بود که نصب کردم.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    این مشکل هم وقتی برام پیش اومد که ابزار کمکی codeRush (فکر می کنم) را نصب کردم و این اولین و آخرین ایندست ابزاری بود که نصب کردم.
    آره منم با codeRush مشکل داشتم و مثل شما عمل کردم، ولی بعضی وقتها خود VS هم اینطوری میشه، که من یه بار فرم رو از محیط Designer میبندم و دوباره باز میکنم، درست میشه، بعضی وقتها هم کامپایل میکنم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Masoud_TB
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    165
    فکر کنم بهتر Visual Studio .NET ت رو Reinstall کنی.

  6. #6
    مرسی از راهنماییهاتون ولی فکر کنم نظر آقا رضا درست باشه و باید دوباره vs رو Uninstall کنم و دوباره نصب کنم. چون امتحان کردم و چه فرم ها رو ببندم و کامپایل کنم و چه Reinstall کنم بازهم به همین مشکل برخورد کردم.
    در ضمن میخوام اگه بشه Uninstall نکنم دنبال راه حل ساده تری می گردم.
    این نکته رو هم بگم که من حتی در Command Prompt، از دستور devenv /ResetSetting هم استفاده کردم ولی باز هم درست نشد.

تاپیک های مشابه

  1. Web application یا Windows application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 02:30 صبح
  2. Windows Form Designer generated code در VS2005
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 12:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •