نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: constrained to be unique

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار علی ارجمندی
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    اصفهان - شرکت مهندسی سیستم ها و اتوماسیون - ایریسا
    پست
    99

    constrained to be unique

    دوستان عزیز سلام
    این مطلب شاید خیلی قدیمی باشه ولی من هیچ وقت نتونستم حلش کنم
    چطور میشه پیام خطای زیر را مدیریت کرد . وقتی ما یک فیلد را در
    دیتا تیبل بصورت یکتا در می آوریم در صورت ورود اطلاعات تکراری پیام زیر
    ظاهر میشود.
    'Column 'iCode' is constrained to be unique. Value '1' is already present.

    البته این نکته رو هم باید بگم حتی دیتا تیبل رو با ایونت تعریف کردم ولی بازهم نشد
    ضمن اینکه میدانم نباید دیتای تکراری وارد کنم ولی پس خاصیت این فیلد چیست


    Try

    Dim dtTest As New DataTable
    dtTest.Columns.Add("iCode", System.Type.GetType("System.Int32"))
    dtTest.Columns("iCode").Unique = True

    Dim dr As DataRow
    dr = dtTest.NewRow
    dr(0) = 1
    dtTest.Rows.Add(dr)

    Dim dr2 As DataRow
    dr2 = dtTest.NewRow
    dr2(0) = 1
    dtTest.Rows.Add(dr2)

    'Column 'iCode' is constrained to be unique. Value '1' is already present.

    'GridEX1.DataSource = dtTest

    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)

    End Try

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    1- فیلد رو Auto-increase کنید.
    2- فیلدهای Auto-increase رو مقداردهی نکنید. خودبخود مقدار می گیرن.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار علی ارجمندی
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    اصفهان - شرکت مهندسی سیستم ها و اتوماسیون - ایریسا
    پست
    99

    Thumbs up

    دوست عزیز از جوابت ممنونم
    ولی این مورد رو خودم خوب میدونم . اما میخواهم بدون چطور میشه جلوی اون
    پیغام رو گرفت . مایکروسافت از عمد امکان کنترل یکتایی رو اضافه کرده و کار رو
    راحت کرده . فقط نمیدونم چطور باید ازش استفاده کرد .

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار علی ارجمندی
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    اصفهان - شرکت مهندسی سیستم ها و اتوماسیون - ایریسا
    پست
    99

    Exclamation

    دوستان ، اساتید محترم کسی نظری نداره !

  5. #5
    قبل از ذخیره کردن رکورد جدید ، یک Find کنید ببینید که مقدار کلید شما قبلا در جدول ذخیره شده یا خیر؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار علی ارجمندی
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    اصفهان - شرکت مهندسی سیستم ها و اتوماسیون - ایریسا
    پست
    99

    Angry

    وای خدا
    بابا من خودم میدونم میشه جستجو کرد . هزار راه هم بلدم
    اما مایکروسافت که بیکار نبوده این خاصیت رو اضافه کرده . این جوری
    ما یه جستجو کمتر میکنیم . فقط نمیدونم چطور باید مدیرتش کرد .
    آخرین ویرایش به وسیله علی ارجمندی : یک شنبه 28 بهمن 1386 در 18:09 عصر دلیل: جمله بندی

تاپیک های مشابه

  1. Null & Unique
    نوشته شده توسط پرواز در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 17:44 عصر
  2. تفاوت حجم MDF در unique index
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 22:34 عصر
  3. کنترل Unique بودن مقدار فیلد در شبکه
    نوشته شده توسط daivid_az در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 07 شهریور 1386, 09:53 صبح
  4. توضیحاتی در مورد Create UNIQUE
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1384, 19:11 عصر
  5. Unique Web Site Manager
    نوشته شده توسط nematia در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1384, 02:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •