نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چاپ فرم

  1. #1

    چاپ فرم

    سلام. کد زیر برای پرینت کردن یک فرم توسط C#‎ در MSDN اومده. من اونو تو برنامم کپی کردم(البته به غیر از اولین خطش) . موقع اجرا میگه متد BitBlt پیاده سازی نشده.
    وقتی خط اول رو با using به برنامه اضافه می کنم بازم error میگیره که ; لازم داره.
    مشکل کجاست؟
     
    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("gdi32.dl l")]
    public static extern long BitBlt (IntPtr hdcDest, int nXDest, int nYDest, int nWidth, int nHeight, IntPtr hdcSrc, int nXSrc, int nYSrc, int dwRop);
    private Bitmap memoryImage;
    private void CaptureScreen()
    {
    Graphics mygraphics = this.CreateGraphics();
    Size s = this.Size;
    memoryImage = new Bitmap(s.Width, s.Height, mygraphics);
    Graphics memoryGraphics = Graphics.FromImage(memoryImage);
    IntPtr dc1 = mygraphics.GetHdc();
    IntPtr dc2 = memoryGraphics.GetHdc();
    BitBlt(dc2, 0, 0, this.ClientRectangle.Width, this.ClientRectangle.Height, dc1, 0, 0, 13369376);
    mygraphics.ReleaseHdc(dc1);
    memoryGraphics.ReleaseHdc(dc2);
    }
    private void printDocument1_PrintPage(System.Object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
    {
    e.Graphics.DrawImage(memoryImage, 0, 0);
    }
    private void printButton_Click(System.Object sender, System.EventArgs e)
    {
    CaptureScreen();
    printDocument1.Print();
    }

    Compiling the Code

    This example requires:
    • A PrintDocument component named printDocument1 with a PrintPage event handler.
    • A Button named printButton with a Click event handler.

  2. #2
    یکی کمک کنه.

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile

    فکر کنم این دوتا لینکِ کمک کُنه یکم


    http://support.microsoft.com/kb/812425
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=35533

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط king of loop مشاهده تاپیک
    فکر کنم این دوتا لینکِ کمک کُنه یکم


    http://support.microsoft.com/kb/812425
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=35533
    king of loop جان ممنون از لطفت ، ولی اینها که به زبان C++‎ بود ، بعد هم متن رو به PDF تبدیل می کرد.
    کسی نمی تونه کمک کنه؟

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368
    نقل قول نوشته شده توسط resident مشاهده تاپیک
    king of loop جان ممنون از لطفت ، ولی اینها که به زبان C++‎ بود ، بعد هم متن رو به PDF تبدیل می کرد.
    کسی نمی تونه کمک کنه؟
    خواهش میکنم این C#‎ هستن اما صبر کنین project خودمو پیدا کنم میدم ببینین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •