نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فقط بشه حروف فارسی و انگلیسی وارد کرد تو تکست باک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250

    فقط بشه حروف فارسی و انگلیسی وارد کرد تو تکست باک

    سلام
    خود عنوان مطلب گفت چی می خوام
    می خوام ببینم میشه که این کار رو کرد؟

  2. #2
    با استفاده از روال Keypress تکست باکست و ایجاد محدودیت بوسیله کدهای Ascii این کار رو انجام بدی

  3. #3
    اگر منظورتونو متوجه شده باشم
    If IsNumeric(Chr(KeyAscii)) = True Then
    KeyAscii = 0
    End If
    '//=========
    'If KeyAscii >= 48 And KeyAscii <= 57 Then
    'KeyAscii = 0
    'End If
    و اگر خواستی بقیه حروفهای مانند » :|@#%^&! اینارو کنترول کنی باید واسه همه کد بنوسی اگه خواستی بگو واست بفرستم

  4. #4
    سورسش رو گذاشتم تا مشکت حل شه
    تو این برنامه کلید ESC کار خروج از فرم رو انجام میده و ENTER کار TAB و شما می تونی خیلی راحت اعبار داده هات رو نیز چک بکنی. موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •