نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استخراج اطلاعات یک فیلد از AccessDataSource

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138

    Question استخراج اطلاعات یک فیلد از AccessDataSource

    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان . من با زبان C#‎.net و بانک access کار می کنم و می خواهم اطلاعات یک فیلد را از AccessDataSource استخراج کنم ولی دستور آن را نمی دونم .مثلا در دلفی می نویسیم table1.fields[0].asstring اما اینجا نمی دونم چی میشه . میشه راهنماییم کنید . با تشکر فراوان .

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    سلام . فکر نمی کنم سئوال من برای شما برنامه نویسهای حرفه ای سخت باشه ها! چرا جواب سئوال منو نمی دین؟؟؟ تا الان 40 نفر نگاه کردن اما هیچ کس جوابمو نداده :( . خواهش می کنم یه جوابی یه راه حلی یه پاسخی .... دست شما درد نکنه . قبل از این که جوابمو بدین هم ازتون تشکر می کنم .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار علی ارجمندی
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    اصفهان - شرکت مهندسی سیستم ها و اتوماسیون - ایریسا
    پست
    99
    دوست عزیز سلام
    شیوه کار با بانکهای اطلاعاتی توی دات نت با دلفی (ا32 بیتی) فرق میکنه
    اینجا با جداول بصورت offline کار میشه . ابتدا باید اطلاعات رو داخل یکجور
    جدول حافظه ای بنام DataTable لود کنی (البته با یک Sql Select) بعد روی
    رکوردها داخل حافظه پیمایش انجام بدی و خروجی رو مثلاً یک دستور دیگه
    Sql ذخیره کنی

    DataSet.Table(N).Row(M).Columns(K)

    اینم یه مثال
    http://www.dotnetspider.com/tutorial...DataTable.aspx

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    سلام آقای ارجمندی واقعاً خیلیییییییی ممنون که جواب سئوالمو دادین . بعد از مدتها یکی جوابمو داد . اما آقای ارجمندی من این روش رو هم بلد بودم . من می خوام وقتی از شی ء AccessDataSource استفاده می کنم بعد از اینکه یه select توش انجام دادم بتونم اطلاعات فیلدها رو ازش دربیارم عین کاری که توی delphi به راحتی انجام میشه . من الان مجبورم این اطلاعات رو توی یه grid نمایش بدم و از grid اطلااعات رو دربیارم اینوری یه عالمه کد بیخودی جلوی چشم کاربر میاد که صورت خوشی نداره . اما آقای ارجمندی خواهش می کنم ادامه بدین و جوابمو بدین . باز هم تشکر می کنم .

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    آقای ارجمندی من که کد مورد نظرمو پیدا نکردم اما یه کلکی زدم اومدم توی gridم فونتهای ستونهایی که نمی خوام ببینم رو اینقدر ریز کردم که دیده نشه اما این روش جالب نیست کاش کدشو پیدا می کردم

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به محتوای فیلدهای Accessdatasource?
    نوشته شده توسط Zarghami_A در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 09:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •