نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کمک در مورد نحوه قرار دادن کدهای جاوا در سایت

  1. #1

    Tick کمک در مورد نحوه قرار دادن کدهای جاوا در سایت

    سلام
    من منوی جاوا ساختم حال می خواهم ان را در جای خواصی از سایت قرار بدم ولی یا اول قرار می گیرد یا آخر صفحه! باید چه کار کنم تا جایی که من می خوام قرار گیرد؟

    اگر امکان داره نحوه قرار دادن منوی جاوا در سایت را کامل توضیح دهید چون شنیدم باید فایل ساخته شده (js.) را جایی آپلود کنم بعد آن را در سایت فراخوانی کنم و از این حرف ها...!!
    حال اگر امکان داره نحوه قرار دادن را هم توضیح دهید.
    ممنون
    منتظر راهنمایی های شما هستم.

  2. #2
    کسی نیست بتونه به من کمک کنه ...!!
    ببخشیدها

  3. #3
    بالاخره منوی فلش یا جاوا ؟؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط nirvana مشاهده تاپیک
    بالاخره منوی فلش یا جاوا ؟؟
    ببخشید منظورم جاوا بود.

  5. #5
    در مورد جاوا نمیشه به طور دقیق گفت (بدون دیدن کد) چون ممکنه در کد تولید منو برای نحوه و نمایش اون هم شرایطی تعیین شده باشه.
    بله میتونی کدهای حاوی منو رو در یک فایل جداگانه با پسوند js ذخیره کنی و در سایت خودت قرار بدی و در صفحه مورد نظر اون فایل رو فراخوانی کن.
     
    <Head>
    <script type="text/javascript" src="clientscript/menu.js"></script>
    </Head>

  6. #6

    یه نمونه

    این هم یه نمونه از کد :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip cod.zip‏ (7.0 کیلوبایت, 26 دیدار)

  7. #7
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    iran.ir عزیز

    این چیه که شما گذاشتی ؟

    میشه در مورد نحوه عملکرد این تابع عجیب توضیحات بیشتری اعلام کنید؟ ;)

    کد کامل رو بزار دوست من.

    موفق باشید

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    iran.ir عزیز

    این چیه که شما گذاشتی ؟

    میشه در مورد نحوه عملکرد این تابع عجیب توضیحات بیشتری اعلام کنید؟ ;)

    کد کامل رو بزار دوست من.

    موفق باشید
    داشتیم ویرایش می کردم...
    الان درست شد می تونیم از فایل زمینه کدها را ببینید.
    ممنون از راهنمایی ها

  9. #9
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    مختصات محلی رو که میخوای منو اونجا نمایش داده بشه باید توی این متغییر قرار بگیره و همچنین به بقیه تنظیماتی که در متغییر های این چنینی در ابتدای سورست هست دقت کن به جزئیات بیشتری میرسی.


    var StartTop=1; // Menu offset x coordinate
    var StartLeft=1; // Menu offset y coordinate

  10. #10

    کد فراخوانی

    نقل قول نوشته شده توسط nirvana مشاهده تاپیک
    بله میتونی کدهای حاوی منو رو در یک فایل جداگانه با پسوند js ذخیره کنی و در سایت خودت قرار بدی و در صفحه مورد نظر اون فایل رو فراخوانی کن.
     
    <Head>
    <script type="text/javascript" src="clientscript/menu.js"></script>
    </Head>
    ممنون از راهنمایی قبلی
    ولی من این کد را امتحان کردم اما فایل را فراخوانی نکرد! می شه بیشتر راهنمایی کنید...

  11. #11

  12. #12
    چندین بار امتحان کردم ولی باز فراخوانی نمی کنه!
    اگر امکان داره کدی که گذاشتم را خودتون در یک صفحه فراخوانی کنید و آدرس صفحه را قرار بدید.
    ببخشیدها...
    ممنون

  13. #13
    ممنون برطرف شد...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •