نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد بانک اطلاعاتی اکسس با استفاده از کد vb

  1. #1

    ایجاد بانک اطلاعاتی اکسس با استفاده از کد vb

    با سلام
    لطفاً‌ راهنمایی کنید .
    سوال: من می خواهم کدی را بنویسم که در تاریخ 1/1/هرسالی (از سال 87 به بعد)‌12 بانک اطلاعاتی از نوع (اکسس97)‌ که در هرکدام 30 یا 31 tabel و در هر tabel ،‌ تعداد 10 فیلد ایجاد کنم (تمامی 12 بانک باید در دایرکتوری به نام (شماره همان سال ) dbase
    (مثل 87 dbase)‌ ذخیره شوند .این کد باید در ابتدای هر سال 1/1/هر سال در صورت وارد شدن به برنامه تشخیص داده و عمل کند (فقط برای یک بار) این روند باید در هر سال اتفاق بیفتد؟

  2. #2
    به نمونه های زیر یه نگاهی بندازید:

    Public Function CreateDatabase(DBFullPath As String, InitialTable As String) As Boolean

    'PURPOSE: Creates an access database, with one table. The
    'table will have one numeric field, ID

    'PARAMETERS: DBFULLPATH: FileName/Path of database to create
    'InitialTable: Name of table to create

    'RETURNS: TRUE IF SUCCESSFUL, FALSE OTHERWISE

    Dim db As Database
    Dim td As TableDef
    Dim f As Field

    On Error GoTo ErrorHandler
    Set db = DBEngine.CreateDatabase(DBFullPath, dbLangGeneral)
    Set td = db.CreateTableDef(InitialTable)
    Set f = td.CreateField("ID", dbLong)
    td.Fields.Append f
    db.TableDefs.Append td

    CreateDatabase = True
    ErrorHandler:
    If Not db Is Nothing Then db.Close

    End Function
    Sub CreateAccessDatabase(sDatabaseToCreate)
    Dim catNewDB As ADOX.Catalog
    Set catNewDB = New ADOX.Catalog
    catNewDB.Create "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _
    "Data Source=" & sDatabaseToCreate & _
    ";Jet OLEDB:Engine Type=5;"
    ' Engine Type=5 = Access 2000 Database
    ' Engine Type=4 = Access 97 Database
    Set catNewDB = Nothing
    End Sub

    Sub CreateAccessTable(sDatabaseToCreate)

    Dim catDB As ADOX.Catalog
    Dim tblNew As ADOX.Table
    Set catDB = New ADOX.Catalog

    ' Open the catalog
    catDB.ActiveConnection = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _
    "Data Source=" & sDatabaseToCreate

    ' Create new Table
    Set tblNew = New ADOX.Table
    tblNew.Name = "Contacts"

    ' First Create an Autonumber column, called ID.
    ' This is just for demonstration purposes.
    ' We could have done this below with all the other
    ' columns as well
    Dim col As ADOX.Column
    Set col = New ADOX.Column

    With col
    .ParentCatalog = catDB
    .Type = adInteger ' adText does not exist
    .Name = "ID"
    .Properties("Autoincrement") = True
    .Properties("Description") = "I am the Description " & _
    "for the column"
    End With
    tblNew.Columns.Append col

    ' Now add the rest of the columns
    With tblNew
    ' Create fields and append them to the
    ' Columns collection of the new Table object.
    With .Columns
    .Append "NumberColumn", adInteger
    .Append "FirstName", adVarWChar
    .Append "LastName", adVarWChar
    .Append "Phone", adVarWChar
    .Append "Notes", adLongVarWChar
    End With

    Dim adColNullable ' Is not defined in adovbs.inc,
    ' so we need to define it here.
    ' The other option is adColFixed with a value of 1
    adColNullable = 2
    With .Columns("FirstName")
    .Attributes = adColNullable
    End With
    End With

    ' Add the new Table to the Tables collection of the database.
    catDB.Tables.Append tblNew
    Set col = Nothing
    Set tblNew = Nothing
    Set catDB = Nothing
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    Dim sDatabaseName As String
    sDatabaseName = "C:\MyNewDatabase.mdb"
    ' First call the Create Database method
    CreateAccessDatabase sDatabaseName
    ' Then add a table and columns to this database
    CreateAccessTable sDatabaseName
    MsgBox "Database has been created successfully!"
    End Sub
    اینجا هم نمونه ی خوبی معرفی شده:



  3. #3
    سلام
    گاهی راههای ساده تری هم هست
    همراه برنامتون 12 عدد بانک اطلاعاتی خالی توی یک پوشه مثل Template داشته باشید و اول هر سال همه 12 تا بانک رو در داخل پوشه مربوط به همون سال کپی کنید و قبل از کپی چک کنید که فایلها وجود نداشته باشن تا یه موقع رونویسی نشن
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •