نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: permission denied!

  1. #1

    Smile permission denied!

    سلام
    من از لینوکس به عنوان سیستم عامل استفاده می کنم و صفحات php را هم تو همون توسعه می دم. مشکلی که دارم اینه که موقع کار کردن با فایل ها به من خطای permission denied می ده و نمی تونم حتی فایل ها را برای خواندن باز کنم.
    البته لازم به ذکر است که بگویم مالک فایل ها من هستم و فایل تمام مجوز ها را دارا می باشد.
    ممنون می شوم راهنمایی کنید.

  2. #2
    فایل تمام مجوز ها را دارا می باشد
    فولدری که میخواهید فایل را توش آپلود کنید باید دسترسی داشته باشد

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط moohssenn مشاهده تاپیک
    فولدری که میخواهید فایل را توش آپلود کنید باید دسترسی داشته باشد
    بله همه دسترسی ها را دارد . مشکل من جالب تر از این حرف ها است. من نمی توانم هیچ فایلی را باز کنم ولی اگر با تابع file() بخواهم فایل را بخوانم مشکلی به وجود نمی اید.

  4. #4
    تابع file() فقط محتویات رو میخونه . دسترسی رو باید 777 در لینوکس بدی تا هم بتونی بخونی و هم بنویسی .
    با تابع is_writable میتونید دسترسی رو چک کنید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    دسترسی رو باید 777 در لینوکس بدی تا هم بتونی بخونی و هم بنویسی .
    فکر کنم منظورت اینه که همه بخونن و همه بنویسن !!!

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط moohssenn مشاهده تاپیک
    تابع file() فقط محتویات رو میخونه . دسترسی رو باید 777 در لینوکس بدی تا هم بتونی بخونی و هم بنویسی .
    با تابع is_writable میتونید دسترسی رو چک کنید .
    البته قبل از ارسال این پست این راه ها را چک کرده ام و مشکلی در این زمینه ها وجود ندارد اما لازم به ذکر است من حتی مجوز خواندن فایل را هم ندارم بنابراین 777 ویا 744 و ... مشکلی را حل نمی کند و در نهایت باید بگویم من کاری که file() انجام می دهد را نمی توانم انجام دهم(یعنی خواندن فایل ها).

تاپیک های مشابه

  1. Permission فایل ها و فولدر ها
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 19:39 عصر
  2. سوال در مورد Permission فولدرهای سرور ؟
    نوشته شده توسط mdssoft در بخش PHP
    پاسخ: 30
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 10:14 صبح
  3. اغلب اوقات وپیغام permission denied می دهد ؟
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1385, 12:55 عصر
  4. اشکال نصب در فورم ASP در ارتباط با Permission
    نوشته شده توسط aidinlopez در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1382, 18:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •