نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: exeهای net. در #C

  1. #1

    exeهای net. در #C

    در C#‎ اگر از هیچ یک از classهای net. استفاده نکنیم امکان گرفتن exe که نیاز به net. نداشته باشه هست یا خیر


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    259
    سلام

    مطمئنا نیازی هست! :)

    چون کدهای تولید شده توسط کامپایلر C#‎ کدهای MSIL است که قابل اجرا توسط CPU نیست. بنابراین به یک ماشین مجازی نیاز می‌باشد تا کدها اجرا شوند. این ماشین مجازی با نصب NET Framewrok روی کامپیوتر نصب می‌شه.

    البته من ابزارهایی رو دیدم که (یعنی فقط تبلیغ‌شون رو تو CodeProject.com دیدم) که ادعا می‌کنند کدهای دات نت رو تبدیل به Native می‌کنند تا نیازی به نصب دات نباشه.

    اما این چه کاریه؟ :) وقتی تو خود Vista از دات نت 3 به صورت پیش‌فرض پشتیبانی می‌شه یعنی اینکه این موضوع حل شده‌است. (دیگه بیست مگا بایت که این حرف‌ها رو نداره :) نصبش کن دیگه)

    کاربر هر چی خواست که نباید براش آماده کنیم. :)

تاپیک های مشابه

  1. zip کردن exeوی بی
    نوشته شده توسط harry potter در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 02:04 صبح
  2. در مورد فراخوانی ریسورس فایل های exeو LameMP3Enc
    نوشته شده توسط AM!M SAL!MY در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 01:18 صبح
  3. چرا هر زمان که دلفی را نصب می کونم exeمن اجرا می گردد
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 14:38 عصر
  4. Exeکردن پروزه
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 11:10 صبح
  5. exeکردن فایل در vb
    نوشته شده توسط فاطیما در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 00:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •