نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: what is delegate

  1. #1

    what is delegate

    دوستان من جست و جو کردم ولی چیزی پیدا نکردم!
    لینک what is delegate هم در قسمت مسائل و تاپیک های مهم درست کار نمی کنه!

    می خوام بدونم delegate چیه؟ کسی می تونه من رو راهنمایی کنه؟

  2. #2
    به فرض هم که چنین چیزی را در این سایت پیدا نکردی
    قرار نیست خودتو وابسته فقط همین سایت بکنی

    A delegate is a type that references a method. Once a delegate is assigned a method, it behaves exactly like that method. The delegate method can be invoked like any other method, with parameters and a return value, as in this example:
    public delegate int PerformCalculation(int x, int y);
    منبع
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms173171.aspx


    The delegate keyword is used to declare a reference type that can be used to encapsulate a named or an anonymous method. Delegates are similar to function pointers in C++‎; however, delegates are type-safe and secure. For applications of delegates, see Delegates and Generic Delegates
    .
    منبع
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/900fyy8e.aspx



    Delegate OverView

    Delegates have the following properties:

    Delegates are like C++‎ function pointers but are type safe.

    Delegates allow methods to be passed as parameters.

    Delegates can be used to define callback methods.

    Delegates can be chained together; for example, multiple methods can be called on a single event.

    Methods do not have to match the delegate signature exactly. For more information, see Covariance and ContravarianceCovariance and Contravariance in Delegates (C#‎ Programming Guide).

    C#‎ version 2.0 introduced the concept of Anonymous Methods, which allow code blocks to be passed as parameters in place of a separately defined method. C#‎ 3.0 introduced lambda expressions as a more cobarnamenevise way of writing inline code blocks. Both anonymous methods and lambda expressions (in certain contexts) are compiled to delegate types. Together, these features are now known as anonymous functions. For more information about lambda expressions, see Anonymous Functions (C#‎ Programming Guide).

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط /asra/ مشاهده تاپیک
    دوستان من جست و جو کردم ولی چیزی پیدا نکردم!
    لینک what is delegate هم در قسمت مسائل و تاپیک های مهم درست کار نمی کنه!

    می خوام بدونم delegate چیه؟ کسی می تونه من رو راهنمایی کنه؟
    به شکل خلاصه برایه این استفاده میشه که شما بتوانید بگید که من قراره از یک متد که آرگومنهاش شکل بخصوصی هستند و تایپ بخصوصی که میتوانند برگردانند استفاده خواهم کرد، الان نمیدونم این متد چی هست ولی هر متدی که از این الگو پیروی کند را میشد به جاش استفاده کرد. یعنی یک چیزی مانند استفاده از متغییر برایه متد، منتها به جایه اینکه متغییر مقدار بخصوصی بگیرد ، متد بخصوصی را میگریه

تاپیک های مشابه

  1. آموزش Delegate در #C
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 18:03 عصر
  2. آموزش delegate در VB.Net
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 12:50 عصر
  3. فواید یک Delegate در یک برنامه ...
    نوشته شده توسط _hosseini_ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 13:41 عصر
  4. کار با DELEGATE
    نوشته شده توسط Vakily در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 15:34 عصر
  5. کسی می تونه در مورد delegate ها توضیح بده؟
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1383, 08:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •