نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه استفاده از دستور count در یک کئوری استرینگ vb6

  1. #1

    نحوه استفاده از دستور count در یک کئوری استرینگ vb6

    با سلام خدمت دوستان من با نحوه استفاده از دستور count در وی بی آشنا نیستم اما کد زیرو نوشتم که در هر بار لود فرم فقط مقدار یک را نمایش می دهد حتی وقتی جدول کاملا خالی است
    stm = "select count(*) from check where date like ('%" + Label49.Caption + "%')  "
    DataEnvironment1.rscheck.Open stm
    lblsar = DataEnvironment1.rscheck.RecordCount

    اگر کسی نحوه ارجاع این کوئری و نمایش اون در یک لیبل رو در وی بی می دونه محبت کنه
    به من بده که خیلی لازم دارم حتی الامکان همراه یک مثال در ضمن دیتابیس اکسس
    با تشکر




  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sasanhe
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    64
    count (*) dorost nist
    count (field name )

  3. #3
    با تشکر از دوست عزیز متاسفانه روش فوق عمل نمیکنه اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید بیشتر برای نحوه ارجاعش به لیبل یا هر کنترل دیگه ممنون میشم هر چه زودتر پاسخ بدید

  4. #4
    دوست عزیز با تشکر خودم راه حلشو پیدا کردم

تاپیک های مشابه

  1. TOP COUNT?
    نوشته شده توسط Ehsan Valinouri در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 19:02 عصر
  2. count(*) varname یعنی چه؟
    نوشته شده توسط mzamani در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 13:54 عصر
  3. نکته جالب در مورد دستور (*)count
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 10:34 صبح
  4. sum , count
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 13:22 عصر
  5. (*) Count
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1382, 19:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •