نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تخصیص حافظه پویا به ماتریس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Shiraz
    سن
    35
    پست
    56

    تخصیص حافظه پویا به ماتریس

    چند وقتی هست می خوام یه برنامه کامل در مورد ماتریس ها بنویسم ولی به یه مشکلی برخوردم. وقتی من یه ماتریس رو با اندازه نا معلوم می سازم(با حافظه پویا) برای مثلا محاسبه ی دترمینان این ماتریس به مشکل برخوردم. کسی می تونه کمکم کنه؟
    البته با توجه به این که استفاده از روش بازگشتی هم خیلی حافظه لازم داره از این روش هم نمی خوام استفاده کنم. راه دیگه ای داره؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78
    بجای استفاده از ارایه پویا نمی تونید از اشاره گر استفاده کنید.فکر کنم حتی استفاده از اشاره گر در اشاره گر براتون راحت تر از ارایه پویا باشه.برای محاسبهی دترمینان هم می توانید از روش پایین مثلثی استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Shiraz
    سن
    35
    پست
    56
    int matdet(int **mat , int row , int column){
    int i,j,k=0,l=0,sign=1,sum=0,**matcop;
    if(row!=column){
    cout<<"error"<<endl;
    }
    else{
    matcop=new int*[row];
    for (i = 0; i < row; i++){
    matcop[i] = new int[row];
    }

    if (row==1){
    return mat[0][0];
    }
    for (i=0; i<row; i++){
    for (j=1 ; j<row ;j++){
    for(k=0,l=0;k<row ;k++){
    if(k!=i){
    matcop[j-1][l]= mat[j][k];
    l=l+1;
    }
    }
    }
    sum=sum+sign*mat[0][i]*matdet(matcop,row-1,row-1);
    sign=-sign;
    }
    return sum;
    }
    }
    فکر کنم مقصود شما این بود. (اشاره گر به اشاره گر). با تشکر.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •