نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اشکال در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

  1. #1

    اشکال در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    سلام دوستان من یک combobox دارم که باید تاریخ و ساعت را در آن نمایش دهم تاریخی که در database تعریف شده به صورت date time است که تاریخ میلادی را نگه می دارد ولی حالا من می خواهم آن را تبدیل به تاریخ شمسی کنم ودر combobox نمایش دهم این کار را به چه صورت انجام دهم ؟
    به ای صورت در sql save می کند 1-Feb-08 10:00:00 AM
    در ضمن هنگام نمایش دادن یک id هم داده می شود
    کد برای نمایش در COMBO BOX

    dateddl.DataSource = ses.SelectFilmSessions(Int32.Parse(filmIdlbl.Text));
    dateddl.DataTextField =
    "SDate";
    dateddl.DataValueField =
    "SessionID";
    dateddl.DataBind();

  2. #2

  3. #3
    اخه نمی دونم در کد زیر به چه صورت باید ازش استفاده کنم ؟

    dateddl.DataSource = ses.SelectFilmSessions(
    Int32.Parse(filmIdlbl.Text));
    dateddl.DataTextField =
    "SDate";
    dateddl.DataValueField =
    "SessionID";
    dateddl.DataBind();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    از همون اول شمسی ذخیره کن .
    الان هم میتونی بریزیش داخله یه Datatable بعد با یه Foreach تبدیلش کنی بعد هم کل دیتاتیبل رو بدی به Dropdown

  5. #5
    خوب من توی data table نمایش دادم ولی نمی دونم محتوای data table را چطوری فارسی کنم

    DataTable
    ddt = ses.SelectFilmSessions(Int32.Parse(filmIdlbl.Text));
    GridView1.DataSource = ddt;
    GridView1.DataBind();

  6. #6
    PersianCalendar pc = newPersianCalendar();
    dateddl.Items.FindByValue(pc.GetMonth(؟).ToString ().Selected = true;
    و .....

  7. #7
    کد را در فایل ضمیمه گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار amin727
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    Tehran/IRAN
    پست
    34
    میتونید سمت دیتابیس با یک تابع تبدیل به شمسی کنیدش و توسط دستور SELECT تون دیتا تیبل سمت کلاینت رو با تاریخ شمسی پر کنید یا اینکه سمت کلاینت این کار رو انجام دهید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •