نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تیکه تیکه کردن string

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Tick تیکه تیکه کردن string

    سلام دوستان وقت به خیر

    والا من میخوام یه string رو خرد کنم بریزم تو arry نمیدونم چطورى میشه اینکارو کرد

    مثال:


    string a = "king";
    string[] info = a.Split();
    string b = info[0];
    string c = info[1];
    string d = info[2];
    string f = info[3];


    مشکل اینه که تو همون string b نشون میده چى کار باید بکنم که تو هر کدوم از string ها یک حرف رو نشون بده؟
    چون تا حالا رو به رو نشودم با این موضوع اصلا نمی دونم می شه اینکارو کرد یا نه ممنون می شم اگه کمکم کنین


  2. #2
    از دستور substring استفاده کن یک متغییر از نوع string درست کن بعد به substring بچسبونش string a="king";
    text boe1.text=a.substring(1,1);
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    جواب اشتباه، (جواب درست پائتن تر است)


    string a = "king";

    string b = a[0];
    string c = a[1];
    string d = a[2];
    string f = a[3];

    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : جمعه 03 اسفند 1386 در 00:19 صبح دلیل: جواب اشتباه، (جواب درست پائتن تر است)

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Wink

    thx help man

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک


    string a = "king";

    string b = a[0];
    string c = a[1];
    string d = a[2];
    string f = a[3];

    اَرژنگ جان فکر کنم بجاى string اینجا باید charبنویسیم درسته؟


    string b = "ab";
    char c = b[0];
    char c = b[1];


    در هر صورت بازم مرسى بابتِ جواب و توجهتون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط king of loop مشاهده تاپیک
    اَرژنگ جان فکر کنم بجاى string اینجا باید charبنویسیم درسته؟


    string b = "ab";
    char c = b[0];
    char c = b[1];
    بله ، جواب درست را شما دادید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار silentrise
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    147
    سلام
    میدونم تاپیک حل شده ولی من از این روش استفاده میکنم . نظرتون چیه ؟
    string hamed="hamed";
    char[] separate;

    public string convert()
    {
    separate = hamed.ToCharArray();
    string outlabel = "";

    for (int i = 0; i < separate.Length; i++)
    {

    }

    return outlabel;

تاپیک های مشابه

  1. شکستن string
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 04:20 صبح
  2. مشکل با تبدیل String به کاراکتر
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 20:19 عصر
  3. STRING , تعداد 255 کاراکتر
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1385, 02:36 صبح
  4. وارونه کردن یک string
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1385, 11:36 صبح
  5. [public string this[string key معنی این تابع چیست؟؟؟فوری
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1383, 16:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •