نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ثبت نام و عضویت کاربران سایت فقط 1 بار از هر کامپیوتر ؟؟؟؟

  1. #1

    Cool ثبت نام و عضویت کاربران سایت فقط 1 بار از هر کامپیوتر ؟؟؟؟

    با سلام به دوستان ...

    خواستم بدونم بهترین روش برای محدود کردن عضویت کاربران طوری که از هر کامپیوتر فقط 1بار بتونن عضو بشن چیه ؟؟؟

    به عنوان مثال : سایت هایی هستند که به ازای معرفی سایت به دیگران و ثبت نام سایر افراد از طریق اعضا ، به اعضا پورسانت می دن ...

    اما برای جلوگیری از تقلب و اینکه افراد از طریق لینک referal خودشون مجددا عضو سایت نشن ، از ثبت نام بیش از یک بار از هر کامپیوتر جلوگیری می کنن ...


    کسی ایده ای داره ؟؟؟

  2. #2
    باید IP کامپیوتر کسی که عضو سایت می شه رو توی DB ات ذخیره کنی و هر بار که کسی می خواد عضو جدید بشه چک کنه ببینه IP تکراری هست یا نه!
    Request.ServerVariable("REMOTE_ADDR")

  3. #3
    اما زمانی که کاربر disconnect میشه و دوباره کانکت میشه آی.پی عوض میشه و می تونه مجددا عضو بشه ...

  4. #4
    بهتره همزمان با گرفتن IP ، یک کوکی هم براشون بفرستی که اگر dc شدن ، وجود کوکی رو بررسی کنید ( البته اگر کوکی رو هم پاک نکنن مشکلی پیش نخواهد آمد )

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار RealDream
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    81
    اینجا یه مسئله پیش میاد و اون IP مشنرک کاربران یه ISP هست

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط sarasara مشاهده تاپیک
    باید IP کامپیوتر کسی که عضو سایت می شه رو توی DB ات ذخیره کنی و هر بار که کسی می خواد عضو جدید بشه چک کنه ببینه IP تکراری هست یا نه!
    Request.ServerVariable("REMOTE_ADDR")
    مخالفم!اگر کاربر از اتصالی با آی پی متغییر استفاده کنه چی؟؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط miladanimator مشاهده تاپیک
    اما زمانی که کاربر disconnect میشه و دوباره کانکت میشه آی.پی عوض میشه و می تونه مجددا عضو بشه ...
    البته اگر آی پی طرف static باشه این مشکل پیش نمیاد.
    نقل قول نوشته شده توسط twelve مشاهده تاپیک
    بهتره همزمان با گرفتن IP ، یک کوکی هم براشون بفرستی که اگر dc شدن ، وجود کوکی رو بررسی کنید ( البته اگر کوکی رو هم پاک نکنن مشکلی پیش نخواهد آمد )
    پس باید امیدوار باشیم کاربر کوکی هاشو پاک نکنه
    نقل قول نوشته شده توسط RealDream مشاهده تاپیک
    اینجا یه مسئله پیش میاد و اون IP مشنرک کاربران یه ISP هست
    درسته یه آی پی میتونه آی پی یه Internet server تو یه شبکه با چند هزار تا کلاینت باشه یعنی با روش پپیشنهاد شده فقط یک کاربر از این چند هزار تا کاربر مجاز به استفاده از سایت خواهند بود.
    اما روش پیشنهادی من:
    در آوردن MAC Address کارت یا مودمی که کاربر باهاش به سایت وصل شده.چه طوری....نمی دونم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53

    Post امکان این کار وجود ندارد

    امکان این پیشنهاد استفاده از MAC Address وجود ندارد، چون وقتی یک کاربر از طربق یک ترمینال یا روتر یا سوئیچ به یک سفحه یا سرور وب وصل بشه MAC Address اون ترمینال به وب سرور ارسال میشه. همین.

  8. #8

    نقل قول: ثبت نام و عضویت کاربران سایت فقط 1 بار از هر کامپیوتر ؟؟؟؟

    کوکی هم نمیشه چون اونوقت در یک کافی نت فقط از هر کامپیوتر میشه یک نفر ثبت نام کنه
    فکر کنم کلا موضوع درآوردن مشخصات یک کامپیوتر منتفی باشه چون ممکنه نفر عوض شده باشه ولی کامپیوتر همون باشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404

    نقل قول: ثبت نام و عضویت کاربران سایت فقط 1 بار از هر کامپیوتر ؟؟؟؟

    نميتوني صد درصد اين كار رو بكني. چون خيلي آسون ميشه IP رو تغيير داد. كوكي رو هم ميشه به راحتي پاك كرد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: ثبت نام و عضویت کاربران سایت فقط 1 بار از هر کامپیوتر ؟؟؟؟

    سلام
    اگه از .NET استفادده کنی ميتونی سريال هارد يا cpu رو بگيری و تو ديتا بيس ذخيره کنی !!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: ثبت نام و عضویت کاربران سایت فقط 1 بار از هر کامپیوتر ؟؟؟؟

    اين يكي از بحث هاي قديمي برنامه نويسان وب بوده اما هميشه هم به جوابي نمي رسن چون ماهيت شبكه (با وجود ابزار نرم افزاري - سخت افزاري مختلف) متغير است. يعني هيچ راه مطمئن و تضميني براي كنترل وجود ندارد. اقداماتي هم كه دوستان گفتن به نوعي مي تواند تسكين درد باشد. به هر حال همچنان اميدوار به يك نتيجه نهايي مي مانيم...

تاپیک های مشابه

  1. برگرداندن مسیر جاری ( ؟؟؟؟ )
    نوشته شده توسط DoctorJay در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 20:52 عصر
  2. این خطا واسه چی پیش میاد ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آبان 1386, 12:18 عصر
  3. تالار مباحث متفرقه کامپیوتری کجا رفت ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط fatimah در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1385, 18:34 عصر
  4. معماری دسترسی به بخش ها ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط MrDuke در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1385, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •