نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: Web Service in PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi_kamari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    170

    Tick Web Service in PHP

    سلام دوستان .
    از اسمش معلومه که می خوام وب سرویس درست کنم . برای همین به اطلاعات جامعی نیاز دارم
    تا بتونم وب سرویس کاملی بسازم .
    خواهش می کنم من و به استفاده از FrameWork ها ارجاع ندید که قصد استفاده از اینها رو ندارم
    از طرفی هم اگه نمونه ای دارین که بتونه کمکم کنه تا طریقه پیاده سازی کامل اون و متوجه بشم . ممنون میشم .

    خیلی طلب کارانه سوالم و پرسیدم . ببخشید . خودم جبران میکنم

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اینم هدیه تشکر من :

  2. #2
    می خوای درست کنی کار خوبی هست ولی یه مقدار کار می بره. مثلا soap رو نگاه کن واسه هر زبانی نوشته شده تا هر زبانی بتونه ازش استفاده کنه. البته soap برای ارسال اطلاعات از xml استفاده می کنه. اگه واقعا می خوای این کار رو انجام بدی بهتره یه وب سرویس بر پایه json بنویسی. البته خوب دیگه باید زحمت بکشی و واسه بیشتر زبانهای برنامه نویسی بنویسیش.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi_kamari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    170
    اشتباه نشه دوست من . من نمی خوام SOAP و از اول بنویسم . بلکه می خوام وب سرویس بسازم برای کار خودم . و وب سرویس هم بر پایه XML هستش . همیشه ما تو PHP از وب سرویس دگیرون استفاده کردیم ولی خودمون معمولا ننوشتیم . حالا اگه نمونه دارید و اطلاعاتی دارید در اختیار من بذارین ممنونتون میشم .
    یه وب سرویس ساده که امکان Authentication و ارسال فرم و پیغام بده .

  4. #4
    من که نمی تونم براتون کد بنویسم. نمونه هم همون soap هست و من نگفتم از این استفاده کنید. وب سرویس هم اجبارن که نباید بر پایه XML باشه. می تونه text plain باشه و یا حتی از json یا هر چیز دیگه ای که بشه اطلاعات رو ارسال کرد. در ضمن استفاده از کد دیگران نباید به ضرر کسی باشه. این کدها استاندارد هستند و امنیت بیشتری توشون لحاظ شده. آیا شما مثلا برای اینکه یه عکس تولید کنید میرید و یه کتابخانه gd جدید می سازید؟
    یا برای اینکه یه موتور قالب داشته باشید عوض استفاده از اسمارتی یا سونت میرید و خودتون کد رو می نویسید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdi_kamari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    170
    سلام وحید جان . دوست نازنین خودم

    آقا باز فکر کنم منظورم و بد رسوندم . فقط یه نمونه از پیاده سازی وب سرویس توسط مثلا PEAR و می خوام . یه چیزی شبیه وب سرویس بانک سامان .

    فکر کنم الان دیگه حرف و تونستم برسونم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016
    خواهش می کنم من و به استفاده از FrameWork ها ارجاع ندید که قصد استفاده از اینها رو ندارم
    خوب سورسشونو ببین بجای اینکه استفاده کنی !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdi_kamari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    170
    اون که آره ولی یه نمونه استاندارد می خوام . (راحت طلبی)

  8. #8

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehdi_kamari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    170
    دستت درد نکنه که حسابی روحیه تنبلی من و تقویت کردی دوست خوبم .

  10. #10
    مهدی جان نمونه کد رو که دیگه بهت دادن. دیگه که بهونه نداری دوست من

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehdi_kamari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    170
    بهونه ! وحید جان تو هم روحیه من و شناختی ها !!!!!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. وب سرویس Web service از آغاز تا پایان...
    نوشته شده توسط reza_rad در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 72
    آخرین پست: جمعه 14 آبان 1395, 23:44 عصر
  2. قرار دادن برنامه در service
    نوشته شده توسط mortalkombat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 14:51 عصر
  3. یه مشکل در مورد Service
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 20:32 عصر
  4. Service ?
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1385, 22:27 عصر
  5. کاربرد xml در web service
    نوشته شده توسط nargesi در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 16:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •