نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مسیر دهی در برنامه

  1. #1

    مسیر دهی در برنامه

    با سلام، من یک فولدر در روت برنامه خود به وجود آورده ام و تعدادی فایل در آن قرار داده ام. با چه روشی می توانم مسیر این فولدر را در کد به برنامه بدهم و فایلهای داخل آنرا بخوانم؟ ضمنا اینکار را با استفاده از کلاسهای System.IO انجام داده ام اما ظاهرا مسیر دهی مثل معمول دیگر برنامه ها انجام نمی شود. از دوستانی که از این موضوع اطلاعات کافی دارند می خواهم که مرا یاری دهند. پیشاپیش متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    بله
    منم به این مشکل برخوردم !!!!!

  3. #3
    با استفاده از این دستور میتونی به مسیر فایل اجرایی پروژتون دسترسی داشته باشید.

    string
    appPath =System.Reflection.Assembly.GetExecutingAssembly().GetName().CodeBase;
    appPath = System.IO.
    Path.GetDirectoryName(appPath) + \\نام فایل مورد نظر;


  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Pouria.NET
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83
    ساده تر هم می شود این کار را کرد:

    MessageBox.Show(Application.StartupPath);
    MessageBox.Show(Application.ExecutablePath);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    بله!!!!!!
    ببخشید اینجا مبحث .Net Compact Framework این چیزایی که شما میگین اینجا عملی نیست!

  6. #6
    با تشکر از دوستانی که زحمت کشیده و پاسخ دادند، سوال را به گونه ای دیگر مطرح می کنم:
    در صورتی که از متدهای کلاس Environment برای مسیریابی استفاده کنیم نام فولدرهای خاصی مانند Program files و ... به ما داده می شود، اماحتی با در دست داشتن ایمولاتورهای پاکت پی سی در خود ویژوال استودیو، معلوم نیست که مثلا این فولدر Program files عملا در کجای پی سی می تواند قرار داشته باشد.(در صورتی که اگر همین برنامه را در خود دستگاه نصب کنیم درست اجرا میشود ولی به این ترتیب عملا دیباگ برنامه روی پی سی غیر ممکن می شود) آیا راهی وجود دارد که بتوان مسیر این فولدرهای خاص را پیدا کرد و در حین دیباگ آنرا به برنامه معرفی نمود؟

  7. #7
    منم بخاطر همین موضوع مجبورم هر بار فایل رو به گوشی انتقال بدم و تست بکنم...

    راهی نیست ؟؟

  8. #8
    هیچ راهی یعنی برای دیباگ برنامه ها نیست؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •