نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دستور update

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    Tick دستور update

    من با دستور زیر یک رکرود جدید ایجاد می کنم ولی وقتی فیلد اخر رو مقدار نمی دم خطا میده یعنی فیلد اخر رو به کلمه where وصل می کنه . باید چیکار کنم !!!؟؟؟
    Dim cmd AsNew SqlCommand("update savabeghtahsele set name_madrak='" + TextBox3.Text + "'," + "reshteh='" + TextBox4.Text + "'," + "location='" + TextBox5.Text + "'," + "year=" + TextBox6.Text + " where column1=" + pkey.ToString, con)
    خیلی متشکرم . فقط خیلی فوریه

  2. #2
    دوست عزیز فکر کنم این درست باشه :

    (update savabeghtahsele set name_madrak='" + TextBox3.Text + "',reshteh='" + TextBox4.Text + "',location='" + TextBox5.Text + "',year='" + TextBox6.Text + "' where year='" + pkey.ToString + "', con)

  3. #3
    دات نت 2005 درست میگه
    شما برای where از سینگل کوتیشن استفاده نکردید

  4. #4
    دوست عزیز اینو امتحان کنید :


    Imports
    System.Data.OleDb
    PublicClass DataBase
    Dim connectionString = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=database.mdb;"
    'for insert , update , delete
    PublicFunction DoCommand(ByVal ole AsString)
    Try
    Dim cmd AsNew OleDbCommand
    Dim con AsNew OleDbConnection
    con.ConnectionString = connectionString
    cmd.Connection = con
    con.Open()
    cmd.CommandText = ole
    cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    EndTry
    EndFunction
    'for select and search in table
    PublicFunction MySelect(ByVal ole AsString) As DataTable
    Dim dt AsNew DataTable
    Try
    Dim cmd AsNew OleDbCommand
    Dim con AsNew OleDbConnection
    Dim da AsNew OleDbDataAdapter(cmd)
    con.ConnectionString = connectionString
    cmd.Connection = con
    con.Open()
    cmd.CommandText = ole
    da.Fill(dt)
    con.Close()
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    EndTry
    Return dt
    EndFunction
    End
    Class

    فراخوانی : [ برای سلکت کردن ]

    Dim
    dt AsNew DataTable
    'sakhte yek nemoone az class DataBase
    Dim db AsNew DataBase
    'seda zadan function==>MySelect baraye jostejoo dar bank
    dt = db.MySelect("select * from YourTable")
    DataGrid1.DataSource = dt

    فراخوانی : [ برای Insert , Update , . . . ]

    Dim
    dt AsNew DataTable
    Dim db AsNew DataBase
    dt = db.DoCommand("insert into YourTable values(. . .)")
    DataGrid1.DataSource = dt

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94
    اگه از تک کوتیشن استفاده کنم که عبارت سبز میشه یعنی غیر فعال
    درسته؟
    اخه من هر جا دیدم از دابل استفاده کردن
    ولی الان می رم هم اینو و هم کد بالا رو امتحان می کنم .
    از هر دو تون متشکرم

  6. #6
    گه از تک کوتیشن استفاده کنم که عبارت سبز میشه یعنی غیر فعال
    درسته؟
    نخیر دوست عزیز
    اگر سینگل کوتیشن شما داخل دبل کوتیشن باشد به قول شما "سبز" نمیشود (:

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94
    ok
    مرسی - من نمی دونستم - ولی این باعث میشه که یک فاصله بین فیلد اخر و where بزاره ؟

  8. #8
    خوب بین ' و " فاصله نذار:
    where coloumn1='" & textbox1.text & "'"

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94
    باشه مرسی
    یک سوال دیگه : من برای add کردن یک رکورد کد زیر رو در fromload نوشتم
    peshkey=0
    Dim con As SqlConnection
    Dim ss As Integer
    Dim strcon As String
    strcon = " Data Source=.;Integrated Security=True;Initial Catalog=parvandeh"
    con = New SqlConnection(strcon)
    Dim cmd As New SqlCommand("select max(key1)+1 from Moshakhasatefarde", con)
    con.Open()
    ss = cmd.ExecuteScalar
    TextBox1.Text = ss.ToString
    con.Close()
    peshkey = ss.ToString
    و روی دکمه اضافه هم این کد رو نوشتم
    TextBox10.Text = peshkey.ToString
    Dim con1 As SqlConnection
    Dim strcon1 As String
    strcon1 = " Data Source=.;Integrated Security=True;Initial Catalog=parvandeh"
    con1 = New SqlConnection(strcon1)
    Dim cmd1 As New SqlCommand("INSERT INTO Moshakhasatefarde ( " & "name1," & "family," & "configuration_num," & "orientation," & "last_madrak," & "type_stekhdam," & "date_stekhdam," & "organezation_post" & " ) values ('" & TextBox2.Text & "',' " & TextBox3.Text & "','" & TextBox4.Text & "','" & TextBox5.Text & "','" & TextBox6.Text & "','" & TextBox7.Text & "','" & ComboBox1.Text & "','" & TextBox9.Text & "')", con1)
    con1.Open()
    cmd1.ExecuteNonQuery()
    con1.Close()
    MsgBox("ذخیره شد")
    اما برای بعضی رکوردهای خاص جواب نمیده . یعنی توی پیدا کردن کلید مشکل پیدا می کنه . اشکالش از کجاست .
    البته برنامه جناب vb.net2005 خیلی خوب و کامله ولی اگه بشه همین درست بشه من بهتر می فهمم .
    متشکرم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام
    وقتی کدهاتون رو می نویسید بهتره که کدهای وی بی رو داخل دوتا تگ مربوط به کد قرار بدید. برای اینکار می تونید روی دکمه # نوار ابزار کلیک کنید. اینجوری کدهاتون بهتر نوشته می شه. مثلا اینجوری:


    peshkey=0
    Dim con As SqlConnection
    Dim ss As Integer
    Dim strcon As String
    strcon = " Data Source=.;Integrated Security=True;Initial Catalog=parvandeh"
    con = New SqlConnection(strcon)
    Dim cmd As New SqlCommand("select max(key1)+1 from Moshakhasatefarde", con)
    con.Open()
    ss = cmd.ExecuteScalar
    TextBox1.Text = ss.ToString
    con.Close()
    peshkey = ss.ToString
    و روی دکمه اضافه هم این کد رو نوشتم
    TextBox10.Text = peshkey.ToString
    Dim con1 As SqlConnection
    Dim strcon1 As String
    strcon1 = " Data Source=.;Integrated Security=True;Initial Catalog=parvandeh"
    con1 = New SqlConnection(strcon1)
    Dim cmd1 As New SqlCommand("INSERT INTO Moshakhasatefarde ( " & "name1," & "family," & "configuration_num," & "orientation," & "last_madrak," & "type_stekhdam," & "date_stekhdam," & "organezation_post" & " ) values ('" & TextBox2.Text & "',' " & TextBox3.Text & "','" & TextBox4.Text & "','" & TextBox5.Text & "','" & TextBox6.Text & "','" & TextBox7.Text & "','" & ComboBox1.Text & "','" & TextBox9.Text & "')", con1)
    con1.Open()
    cmd1.ExecuteNonQuery()
    con1.Close()



    اینجوری کاربران راحتتر می تونن به شما کمک کنند. البته بهتره که هر سوال رو هم در یک تاپیک جداگانه پست کنید. مطمئنن این هم باعث تسریع در اخذ جواب می شه !!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دانلود JDK 5.0 Update 8 از سایت sun
    نوشته شده توسط mehrdad2 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 16:50 عصر
  2. مشکل در Update کردن
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 07:46 صبح
  3. update
    نوشته شده توسط javad0062 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 16:48 عصر
  4. یک سئوال در مورد Update کردن 2 جدول در Dbهای مختلف
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 17:04 عصر
  5. چگونه از Update اطلاعات جداول در Ado مطلع شویم ؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •