نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در مورد از بین بردن Task Bar

  1. #1

    مشکل در مورد از بین بردن Task Bar

    سلام من این موضوع را قبلا سرچ کردم و این ستورات را اجرا کردم اما به مسکل رفتن به فرم دیگه رو ÷یدا کردم یعنی اگر روی button که توی ارون دستور form2.show رو نوشتم کلیک کنم هیچ اتفاقی نمی افته
    دستور:پنجره Full Screen
    دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه پنجره ای رو طوری Full Screen کرد که منوی Taskbar ویندوز هم نمایش داده نشه

    یعنی فول اسکرینه فول اسکرین
    در فرم اصلی می توانید پنجره را بصورت Maximizedبازکنید و alwaysOnTop

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject); 
    begin
    Form1.Top:=0;
    Form1.Left:=0;
    Form1.Width:=screen.Width;
    Form1.Height:=screen.Height;
    Form1.FormStyle:=fsStayOnTop;
    end;


    var MyHandle:Thandle
    Begin
    MyHandle := findwindow('shell_traywnd',nil);
    ShowWindow(MyHandle,sw_hide);
    End;

    کد فوق در قسمت آن شو نوشته شود.
     ShowWindow(MyHandle,sw_show); 

    این کد هم در آن کلوز فرم نوشته شه.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    1- به این دلیل فرم دوم شما نمایش داده نمیشود که فرم اول دارای خاصیت StayOnTop است.

    2- این کد ها را ببینید:
    procedure EnableTASKBAR(Enable : boolean);
    var
    hTASKBARWindow : HWnd;
    begin
    hTASKBARWindow:=FindWindow('Shell_TrayWnd' ,nil);
    if hTASKBARWindow<>0 then
    EnableWindow(hTASKBARWindow,Enable);
    end;

    procedure ShowTASKBAR(Visible: boolean);
    var
    hTASKBARWindow : HWnd;
    begin
    hTASKBARWindow:=FindWindow('Shell_TrayWnd' ,nil);
    if hTASKBARWindow<>0 then
    if Visible then
    ShowWindow(hTASKBARWindow, SW_SHOW)
    else
    ShowWindow(hTASKBARWindow, SW_HIDE)
    end;

    با پارامترهای این توابع (که False و True میتواند باشد) بازی کنید و لذت ببرید.

    نمونه برنامه استفاده از این توابع ضمیمه شده است.

  3. #3
    سلام.

    من میخواهم با باز شدن فرم اینکار انجام بشه، در حالی که شما اینکارو تو چک باکس انجام دادید.

    حالا چه کنم؟

    دوست عزیز، لطفا فارسی بنویسید.
    متن شما به فارسی ترجمه شد!

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    کاری نداره. تو OnShow فرمتون این دستور را بنویسید:
    ShowTaskBar(False);

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط abedi vida
    سلام.

    :oops: من میخواهم با باز شدن فرم اینکار انجام بشه، در حالی که شما اینکارو تو چک باکس انجام دادید.

    حالا چه کنم؟

    دوست عزیز، لطفا فارسی بنویسید.
    متن شما به فارسی ترجمه شد!
    شرمنده اون روز فونت فارسی نداشتم

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant
    کاری نداره. تو OnShow فرمتون این دستور را بنویسید:
    ShowTaskBar(False);
    سلام من تو قسمت آن شو <span dir=ltr>ShowTaskBar(False);</span> رو نوشتم ولی ایراد گرفت.

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    مثال رو اصلاح کردم. امیدوارم مفهوم شود.

  8. #8
    ممنون مشکلم حل شد :)

تاپیک های مشابه

  1. تنظیم task bar
    نوشته شده توسط bmanfy در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 17:31 عصر
  2. task bar
    نوشته شده توسط رهنورد2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 13:10 عصر
  3. ایجاد یک Task در زمانبند ( Scheduled Task) ویندوز
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 10:12 صبح
  4. task mgr
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1384, 15:27 عصر
  5. تشخیص End Task شدن برنامه
    نوشته شده توسط khatibi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1383, 15:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •