نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از نتیجه یک query در query دیگر

  1. #1

    Tick استفاده از نتیجه یک query در query دیگر

    من میخوام داده های یک جدول از یک database رو به جدولی مشابه در database دیگر insert کنم.
     

    declare
    @t varchar(50)
    set @t='use databasename2'
    declare @v varchar(50)
    set @v='select * from tblname2'
    use databasename
    insertinto tblname1 exec(@t+';'+@v)

    اینطوری درست جواب میده اما وقتی به این صورت مینویسم

    declare @t varchar(50)
    set @t='use databasename2'
    declare @v varchar(50)
    set @v='select * from tblname2'
    declare @a varchar(500)
    set @a='use databasename1 '
    declare @b varchar(50)
    set @b='insert into tblname1 'exec(@t+;+@v)
    exec(@a+' ; '+@b)

    جواب نمیده .لطفآ منو راهنمایی کنید

  2. #2

    Lightbulb روش ساده تر

    سلام ، فکر می کنم روش ساده تری هم برای این کار وجود دارد . می توانید دستور را به صورت زیر بنویسید.

    INSERT INTO databasename1.dbo.tablename1(Field list)
    SELECT Field List FROM databasename2.dbo.tablename2
    WHERE Condition(اگر شرطی وجود داشته باشه)

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط MAsp.Net مشاهده تاپیک
    سلام ، فکر می کنم روش ساده تری هم برای این کار وجود دارد . می توانید دستور را به صورت زیر بنویسید.

    INSERT INTO databasename1.dbo.tablename1(Field list)
    SELECT Field List FROM databasename2.dbo.tablename2
    WHERE Condition(اگر شرطی وجود داشته باشه)
    ممنون از راهنماییتون
    ولی وقتی به این صورت مینویسم error میده

    declare
    @q varchar(100)
    set @q='insert into '+@databasename1+'.dbo.'+@tblname1+' select * from '+@databasename2+'.dbo.'+@tblname2
    exec @q


    error:
    The name 'insert into databasename1.dbo.tblname1 select * from databasename2.dbo.tblname2' is not a valid identifier.

  4. #4
    کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    144
    راه حل MAsp.Net هیج مشکلی نداشت.
    من Query زیر رو اجرا کردم و به خوبی پاسخ داد.

    insert into pubs.dbo.Table1(id,name) select id,name from Northwind.dbo.Table1

  6. #6
    عبارت جلوی exec باید داخل پرانتز باشد . یعنی :
    exec (@Q)

  7. #7
    از همه ممنونم مشکل نبود پرانتز بود...

تاپیک های مشابه

  1. the query must be an updateable query
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:02 عصر
  2. حذف رکورد در query
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 14:41 عصر
  3. مشکل در ثبت اطلاعات در query
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 09:17 صبح
  4. درخواست یک query
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 12:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •