نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تعریف تابع

  1. #1

    تعریف تابع

    من وقتی می خوام یک تابع تعریف کنم برنامه error می گیره ؟نمی دونم چرا؟
    مثلا"
    (public
    double nMounthLater(double dblDate, int nNextMonth
    یا
    public
    void Init_Date()
    errorاش اینه:
    Error 14 Expected class, delegate, enum, interface, or struct


  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    77
    سلام
    شکل تعریف تابع درست است ولی فکر کنم تابع را جایی تعریف کردین که به شما اجازه تعریف نمی ده

  3. #3

  4. #4
    من یک کلاس به برنامه ام add کردم و در داخل آن کلاس دارم می نویسم ولی توی خود برنامه ام همینطوره نمی دونم چرا؟ چیز خاصی نباید به برنامه ام اضافه کنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    352
    ایا کلاس را به برنامه Include کرده اید

  6. #6
    مرسی حل شد

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط rezaiy.ali مشاهده تاپیک
    ایا کلاس را به برنامه Include کرده اید
    از کجا باید include کنم؟

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط rezaiy.ali مشاهده تاپیک
    ایا کلاس را به برنامه Include کرده اید
    از کجا باید include کنم؟

  9. #9
    از کجا باید includ کنم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    352
    روی ایکن کلاس از پنجره Solution Explorer رایت کلیک کنید و از منو ظاهر شده گزینه Include In Project را انتخاب بفرمایید

  11. #11
    فقط گزینه exclude داشت زدم تابع رفت!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •