نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ریختن چند رکورد جدول child در جدول جدید

  1. #1

    ریختن چند رکورد جدول child در جدول جدید

    2 تا datatable را به dataset اضافه کردم که یکی parent و دیگری توسط یک relation به child table تبدیل شده اند
    حالا وقتی می خوام چند تا از رکوردهای جدول child را در یک datatable که تازه ساخته ام بریزم پیام خطای زیر را می دهد :
    this row aleardy belongs to another table
    چیکار باید انجام بدم ؟


    ممنون

  2. #2
    چی شد ؟
    کسی می دونه ؟

  3. #3
    تا انجایی که من تحقیق کردم این موضوع به relation ربطی نداره و موضوع اینجوری مطرح میشه که چه جوری میشه یه datarow که به یه datatable تعلق داره را به یه datatble جدید اضافه کرد . مثلا در کد زیر نمی توان dr را به dt اضافه کرد

    کسی راه حلی به نظرش میرسه ؟


    Dim str As String = "Server=;Trusted_Connection=true;database=NorthWin d"
    Dim con1 As New SqlConnection(str)
    Dim da1 As SqlDataAdapter = New SqlDataAdapter("Select * from categories", con1)
    Dim ds1 As New DataSet
    da1.Fill(ds1, "categories")

    Dim dt As DataTable = ds1.Tables(0).Clone
    Dim dr As DataRow
    dr = ds1.Tables(0).Rows(1)
    dt.Rows.Add(dr)

  4. #4
    اقا با متد ImportRow جواب میده ( عجب چیزیه این MSDN :lol: )

    این تاپیک سوال و جوابش از خودم بود :D

تاپیک های مشابه

  1. محل قرار گیری فرمهای child
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 تیر 1386, 10:45 صبح
  2. بستن یک فرم Child !!
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 14:07 عصر
  3. جستجو کنترلهای یک فرم Child
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 13:30 عصر
  4. کار با فرمهای MDI و Child
    نوشته شده توسط babak869 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 20:23 عصر
  5. ساختن فرم MDI و Child
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 03:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •