نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: اتصال DropDownListبه همه فیلدها بجای 2 فیلد

  1. #1

    Tick اتصال DropDownListبه همه فیلدها بجای 2 فیلد

    سلام.
    این سئوال که میپرسم رو تا حالا هیچ کس درست و حسابی نتونسته پاسخ بده.
    اومدم تو این فاروم ببینم اینجا چطوره.
    حالا میرم سر اصل مطلب:
    من یک DropDownList دارم که مقدار DataTextField رو Name دادم و مقدار DataValueField رو PersonID دادم.
    حالا اگر بخوام سن فرد مورد نظر یا همون فیلد Age رو ببینم چیه چطور باید این کارو کرد؟
    توجه: میخوام راه اصولی و کوتاهش رو بدونم وگرنه کار نداره یک SELECT دیگه بگیرم که بر اساس Person بیاد سن رو برگردونه.
    تو دلفی که قبلا کار میکردم خیلی راحت بود.
    RecNo رو برابر اندیس DropDownList قرار میدادیم. بعد میگفتیم فیلد Age رو برگردون. به همین راحتی. آیا راه مشابه در اینجا وجود داره؟ اگر کسی نمیدونه راه دیگه ای هم دارید بگید جای بسی تشکر دارد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    خیلی ساده هست.
    توی رویداد SelectedValueChanged یا SelectedIndexChange این کد رو بنویس.

    Age = TblPrsBindingSource(TblPrsBindingSource.Position)( "Age")

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط asilverisis مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی ساده هست.
    توی رویداد SelectedValueChanged یا SelectedIndexChange این کد رو بنویس.

    Age = TblPrsBindingSource(TblPrsBindingSource.Position)( "Age")
    سلام.
    اگه واقعا همین یک خط باشه همونی هست که دنبالش بودم.
    فقط یک نکته. این TblPrsBindingSource چیه؟ من برای پر کردن لیست از این دستورات استفاده کردم:

    Dim Con AsNew SqlConnection("Server=LocalHost;Database=Markaz2;Integrated Security=True;")
    Dim DA AsNew SqlDataAdapter("SELECT RTrim(Name) + ' ' + RTrim(Details) As Name,GoodID, Remains FROM Goods", Con)
    Dim DT AsNew DataTable
    Con.Open()
    DA.Fill(DT)
    ddlGood.DataSource = DT
    ddlGood.DisplayMember = "Name"
    ddlGood.ValueMember = "GoodID"

    ضمنا این رو هم بگم که من به تازگی از دلفی روی دات نت سوئیچ کردم.
    باز هم تشکر از توجه شما.
    موفق باشید...

  4. #4
    اینجا هم کسی نیست که بتونه پاسخ بده؟
    حتی مدیران فاروم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط Reborn مشاهده تاپیک
    اینجا هم کسی نیست که بتونه پاسخ بده؟
    حتی مدیران فاروم؟
    بهتر نیست یه تیکه از برنامتو که توش مشکل داری بزاری چون اینطوری من که درست نفهمیدم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    این TblPrsBindingSource چیه؟
    یک کنترل bindingsource است کاربرد این کنترل این است که بین جدول و دیگر کنترلها قرار می گیرد و کار ان هماهنگی بین چند کنترل که به یک منبع وصل می شوند است و همین طور از ان برای فیلتر کردن و یافتن اطلاعات را هم می توانید استفاده کنید

  7. #7
    سلام آقای غفوری.
    اگر امکان داره لطفا با توجه به کدی که نوشتم کد مورد نیاز که احتمالا 2-3 خط بیشتر نباشه رو بگید. من زیاد دات نت کار نکردم.
    با تشکر...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile

    ببین این به کارت میاد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    مرسی داریوش جان از توجه شما.
    چی رو متوجه نشدی دوباره توضیح بدم؟
    من با کدی که دادم DropDownList رو به جدول وصل میکنم.
    این جدول فیلدهای ID Name Family Age رو داره.
    فیلد ID رو به DataValueField و فیلد Name رو به DataTextField وصل کردم.
    حالا میخوام بدونم چطور میشه وقتی کاربر یک نفر رو انتخاب میکنه مثلا سنش و فامیلش رو هم بدونم؟
    احتمالا یک یا دو خط کد باشد که دنبالش هستم.
    به آقای asilverisis هم مشکلم رو بصورت پیام خصصی گفتم ولی ظاهرا تحویل نگرفتن.
    لطفا یکی کمک کنه. چون فکر میکنم تو این فاروم احتمالا کسایی هستن که از یک دستور Insert ساده بیشتر اطلاعات داشته باشند.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile

    وقتی تو از یک BindingSourceاستفاده میکنی و کنترل هات رو به اون وصل میکنی با تغییر یکی بقیه اون ها هم عوض میشه !
    حالا تو بعد از تغییر DropDownمیخوای سن رو تو چی نمایش بدی ؟
    حتی میتونی تو دل برنامه ازش استفاده کنی
    مثلا تو اون فایلی که گذاشتم با تغییر Combo دیتاگرید هم عوض میشه و بر عکس .

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط Dariuosh مشاهده تاپیک
    حالا تو بعد از تغییر DropDownمیخوای سن رو تو چی نمایش بدی ؟
    سلام داریوش خان.
    آقا خواهشمندم اگر میدونی مشکلم چطوری حل میشه راهش رو بگو.
    تو این همه پستی که دادم مشخصه منظورم چیه.
    این اصلا مهم نیست که میخوام تو چی نشون بدم. مهم اینه که میخوام اون مقدار رو داشته باشم. شما فرض کن تو یک متغییر، تکست باکس، یا هر جای دیگه...
    بازم مرسی... بای
    آخرین ویرایش به وسیله Reborn : پنج شنبه 16 اسفند 1386 در 10:08 صبح دلیل: غلط املایی

  12. #12
    نبود کسی که بتونه جواب بده؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057
    شما age رو هم توی همون select وارد کنین (با join)
    با داشتن gooid با همون یک خط کد age رو هم دارین. حالا یا از selected index بعنوان اندیس dt استفاده میکنین یا از روش find . خوب اولی بهتره.

  14. #14
    سلام. باتوجه به این کد میتونید بهم بگید چی کار باید بکنم؟
    عرض کردم خدمت دوستان که من تازه دات نت سوییچ کردم و نمیدونم کدوم یکی از آبجکتهای من بایندینگ سورس هست.
    عاجزانه خواهشمندم که یک یا دو خط کد مورد نیاز را تایپ کنید. منهم یه جوری جبران میکنم. ابزارهای خوب در برنامه نویسی زیاد دارم که به درد شما بخوره. فقز همین مشکل من رو حل کنید.

    Dim Con AsNew SqlConnection("Server=LocalHost;Database=Markaz2;Integrated Security=True;")
    Dim DA AsNew SqlDataAdapter("SELECT RTrim(Name) + ' ' + RTrim(Details) As Name,GoodID, Remains FROM Goods", Con)
    Dim DT AsNew DataTable
    Con.Open()
    DA.Fill(DT)
    ddlGood.DataSource = DT
    ddlGood.DisplayMember = "Name"
    ddlGood.ValueMember = "GoodID"

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    ببین شما بعد از اینکه کاربر نام فرد را در combo انتخاب کرد شما بااستفاده از id فرد و متد find شی bindingsource می توانی بقیه اطلاعات را هم بدست اورید این هم مثال با دو راه حل
    WindowsApplication1.zip

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile

    انشااله که دیگه با مثال آقای قفوری مشکلت حل شده باشه

  17. #17
    غفوری جون دستت درد نکنه کدت خوبه فقط یک موردی. روم به دیوار شرمنده که اینقدر روی سئوالم پافشاری میکنم.
    من اصلا از کامپوننتهایی که شما گذاشتی استفاده نکردم! پروژه تقریبا تکمیل شده و همه اونو با کد نوشتم. هر چی میخوام از بایندینگ سورس استفاده کنم قبول نمیکنه. میشه یه لطفی کنی بگی تو این کدی که من نوشتم باید چه تغییری بدم؟ مرسی عزیز. اینم کدم:

    Dim Con AsNew SqlConnection("Server=LocalHost;Database=Markaz2;Integrated Security=True;")
    Dim DA AsNew SqlDataAdapter("SELECT RTrim(Name) + ' ' + RTrim(Details) As Name,GoodID, Remains FROM Goods", Con)
    Dim DT AsNew DataTable
    Con.Open()
    DA.Fill(DT)
    ddlGood.DataSource = DT
    ddlGood.DisplayMember = "Name"
    ddlGood.ValueMember = "GoodID"

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    می توانی از متد select دیتاتیبل استفاده کنی این هم کد تغییر یافته شما
     Dim Con As New SqlConnection("Server=LocalHost;Database=Markaz2;I  ntegrated Security=True;")
    Dim DA As New SqlDataAdapter("SELECT RTrim(Name) + ' ' + RTrim(Details) As Name,GoodID, Remains FROM Goods", Con)
    Dim DT As New DataTable
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    Con.Open()
    DA.Fill(DT)
    ddlGood.DataSource = DT
    ddlGood.DisplayMember = "Name"
    ddlGood.ValueMember = "GoodID"
    End Sub

    Private Sub ddlGood_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ddlGood.SelectedIndexChanged
    Dim r As DataRow
    r = DT.Select("GoodID=" + ddlGood.SelectedValue.ToString)(0)
    Label1.Text = r.Item("age").ToString
    End Sub

    من به ساختار برنامه شما اشنا نیستم اما فکر کنم با این کدهایی که دادم بتوانید پروژتان را جمع جور کنید شما می خواهید یک داده را جستجو کنید که این کار هم با متد select دیتا تیبل یا find بایندینگ سورس یا دیتاویو انجام می شود که باید خودتان دستی تعریف کنید

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن ایتم به asp :dropdownlistبا استفاده از جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آذر 1386, 02:16 صبح
  2. تنظیم شدن dropdownlistبا انتخاب قبلی
    نوشته شده توسط ashena29 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1385, 09:23 صبح
  3. DropDownListدارای چند DataKeyField
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 13:30 عصر
  4. بایند کردن یک dropdownlistبه یک دیتابیس
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1383, 18:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •