نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پردازش قبل نمایش

  1. #1

    پردازش قبل نمایش

    با سلام
    من یه کنترل دارم مینوسم میخواهم قبل از نمایش اطلاعات(کاراکترهایی که با کیبورد وارد میشن) درکنترلم اونها رو از نظر درستی پردازش کنم و بعد در کنترل نشون بدم
    چکار باید بکنم؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    خاصیت KeyPreview فرم را برابر True قرار بده و در رویداد OnKeyPressفرمت مقادیر را چک کن.
    موفق باشید

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط SYNDROME مشاهده تاپیک
    خاصیت KeyPreview فرم را برابر True قرار بده و در رویداد OnKeyPressفرمت مقادیر را چک کن.
    موفق باشید
    ببخشید جناب سیندروم من یه کامپوننت نوشتم و تو کامپوننتم این مشکل رو دارم که قسمت keypress رو چطور مانیتور کنم

  4. #4
    پیغام هایی مثل WM_KEYUP یا WM_KEYDOWN را در داخل کنترل مورد نظر خودتون هندل کنید؛ یعنی متد (هایی) ایجاد کنید که وقتی این پیام ها به کنترل ارسال شدند، کنترل بتونه واکنش نشون بده:
    ...
    private
    procedure WmKeyUp(var Msg: TMessage); message WM_KEYUP;
    ...


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    چرا این کارو کرده بودم چون جواب نداد و رویدادی مثل wm_keypress ندیدم گفتم از دوستان کمکی بگیرم دوباره امتحان میکنم
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    لیک زیر را نگاه کنید.
    https://barnamenevis.org/showth...eyPress&page=3
    موفق باشید

  7. #7
    این کارو کرده بودم چون جواب نداد و رویدادی مثل wm_keypress ندیدم
    قرار نیست رویداد ببینید. این یک پیام ویندوز هست که باید براش خودتون یک Message Handler بسازید! تعریف همچین متدی را هم در پست قبلی گذاشتم.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •