نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد properties

  1. #1

    Exclamation ایجاد properties

    با سلام
    لطفا در مورد ایجاد properties مرا راهنمایی کنیید. متدهای setter , geter چیست؟ collection properties چیست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام فرض کن می خوای یه پروپرتی درست کنی با نام mysize که یک مقدار عددی رو بر می گردونه. به یاد داشته باشید که برای نگهداری مقادیر یک پروپرتی باید از متغیر استفاده کنید. به همین دلیل یه متغیر قبلش می سازیم با نام مثلا MS و سپس پروپرتی رو تعریف می کنیم آینجوری:
     
    dim MS as integer

    property mysize as integer

    Get
    return MS
    End Get

    Set (ByVal value As Boolean)
    MS = value
    End Set
    end property

    get : در حین استفاده از یک پروپرتی، برنامه نویس می تونه مقدار یک پروپرتی رو بخونه. با استفاده از این متد مقدار رو برگشت می دیم.
    set: مواقعی که یک مقدار یک پروپرتی رو تنظیم می شه، این متد فراخوانی می شه. مقداری رو که به عنوان وروردی می دیم توسط پارامتر VALUE به پروپرتی انتقال پیدا می کنه. شما می تونید کدهای مربوط به اعتبار پارامتر ورودی رو هم چک کنید. برای مثال قبلش چک کنید که مقدار وارده از 10 بزرگتر نباشه.

  3. #3

  4. #4

    Smile

    از راهنمایی دوستان تشکر می کنم.
    من بیشتر در فهم properties مشکل دارم تا syntax این که کاربدش چیست ؟
    اگر امکان دارد با ذکر یک مثال
    باز هم ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile

    اول یه کلاس ADD کن
    بعد

    PublicClass Mytextbox
    Inherits TextBox
    Enum Mode AsByte
    Normal = 0
    Number = 1
    EndEnum
    Private MvarMode AsByte
    PublicProperty Modes() As Mode
    Get
    Return MvarMode
    EndGet
    Set(ByVal value As Mode)
    MvarMode = value
    EndSet
    EndProperty
    PrivateSub Mytextbox_KeyPress(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) HandlesMe.KeyPress
    If Modes = Mode.Number Then
    If IsNumeric(e.KeyChar) Then
    e.Handled = False
    Else
    e.Handled = True
    EndIf
    EndIf
    EndSub
    EndClass

    حالا بعد از Build کردن یه کنترل به نام کلاست که اینجا اسمش Mytextboxبه پروژت اضافه میشه ، این کنترل رو بنداز رو Form اونوقت میبینی که یه Property به نامه Mode به TextBox اضافه شده که میتونی ازش استفاده کنی
    البته این یکی از استفاده هاش میتونه باشه دیگه بقیش برمیگرده به نیازت که کجا میخوای ازش استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. Properties پروژه ها
    نوشته شده توسط regbyte در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 14:49 عصر
  2. آیا باید حجم دیتابیس رو در Properties تنظیم کرد؟
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1385, 15:07 عصر
  3. properties شبکه؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1385, 12:57 عصر
  4. ثبت نام برنامه نویس در Properties برنامه exe
    نوشته شده توسط vb study در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •