نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: child کردن فرمی که توسط child در MDI باز میشود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi_kamari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    170

    Tick child کردن فرمی که توسط child در MDI باز میشود

    سلام دوستان .
    برنامه ای دارم که به صورت child و Parent فرمها نمایش داده میشه ولی وقتی فرمی رو می خوام توسط یکی از child ها باز کنم اون فرم از بدنه جدا هست و child نمیشه . حد اقل اینکه من نتونستم این کار رو بکنم . ممنون میشم راهنمایی کنید .

    Form newAuthor = new FrmAuthor();
    newAuthor.MdiParent = this;
    newAuthor.Show();




    به جای this چی می تونم بذارم که مشکل حل بشه ؟

  2. #2
    بایستی خاصیت IsMDIContainer فرم parent رو true کنی ربطی به this نداره اون درسته

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_kamari مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .
    برنامه ای دارم که به صورت child و Parent فرمها نمایش داده میشه ولی وقتی فرمی رو می خوام توسط یکی از child ها باز کنم اون فرم از بدنه جدا هست و child نمیشه . حد اقل اینکه من نتونستم این کار رو بکنم . ممنون میشم راهنمایی کنید .

    Form newAuthor = new FrmAuthor();
    newAuthor.MdiParent = this;
    newAuthor.Show();




    به جای this چی می تونم بذارم که مشکل حل بشه ؟
    اگه منظورت را درست متوجه شده باشم یه چنین چیزی می خوای که فرستادم
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar MDI.rar‏ (30.9 کیلوبایت, 21 دیدار)

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdi_kamari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    170
    ممنونم ازت خیلی کمکم کرد این قضیه

تاپیک های مشابه

  1. طریقه تعریف فرم های متعدد Child
    نوشته شده توسط rmb_ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 13:07 عصر
  2. بستن یک فرم Child !!
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 14:07 عصر
  3. جستجو کنترلهای یک فرم Child
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 13:30 عصر
  4. کار با فرمهای MDI و Child
    نوشته شده توسط babak869 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 20:23 عصر
  5. ساختن فرم MDI و Child
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 03:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •