نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطوری میتونم یه مقدار از این تکست رو بردارم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار siavashr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    هلند
    پست
    68

    Tick چطوری میتونم یه مقدار از این تکست رو بردارم؟

    دورود
    آقا من یه string دارم که هر دفعه text توش متغییره. تکست شبیه مثال زیر است:


    ali (100 toman bedehkare)



    هر دفعه این تکست و این اسم تغییر میکنه و من نمیدونم چند حرف هستند اما میدونم که اسم حداکثر 25 حرف است من فقط اسم را لازم دارم چطوری این رو بدست بیارم؟
    من تا سر پرانتر رو میخواهم خود پرانتز به بعد برام مهم نیست .
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    سوال شما چند بار مطرح شده
    جستجو می کردید سریعتر به جواب می رسیدید

    جواب
      string text3,text1 = textbox1.Text;
    string[] text2= text1.Split(' ');
    text3=text2[0];


    text3 اون چیزیه که احتیاج دارید

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Question

    نقل قول نوشته شده توسط smt_414 مشاهده تاپیک
    سلام
    سوال شما چند بار مطرح شده
    جستجو می کردید سریعتر به جواب می رسیدید

    جواب
      string text3,text1 = textbox1.Text;
    string[] text2= text1.Split(' ');
    text3=text2[0];


    text3 اون چیزیه که احتیاج دارید

    سلام ،
    آقا من این کدِ رو در listBox استفاده کردم اما خروجى که به من میده فقط اسم نیست کمى هم از پرانتز رو میده راه دیگه اى درِ برِ استفاده در listBox که فقط اسم رو بده بیرون این () و text daronesh حذف کُنه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار siavashr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    هلند
    پست
    68
    دورود
    آقا کد شما تا 100 رو آورد. من فقط علی رو میخواهم.
    ولی به هر حال ممنون.
    با سپاس

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Arrow

    آقای سیاوش فکر کنم این اون چیزی باشه که شما دنبالش هستید



    using System.Text.RegularExpressions;


    string bank = listextbox.SelectedItem.ToString();
    Regex exp = newRegex(@"^[a-zA-Z0-9\s]+");
    Match aMatch = exp.Match(bank);
    if (aMatch != null)
    {
    bank = aMatch.ToString();
    }


  6. #6
    متد IndexOf یک String محل اولین مورد از کاراکتری را که بعنوان پارامتر میگیره رو برمیگردونه.
    بعدش با SubString از ابتدا تا یکی قبل از محل اولین '(' را برگردونید.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط siavashr مشاهده تاپیک
    دورود
    آقا من یه string دارم که هر دفعه text توش متغییره. تکست شبیه مثال زیر است:


    ali (100 toman bedehkare)



    هر دفعه این تکست و این اسم تغییر میکنه و من نمیدونم چند حرف هستند اما میدونم که اسم حداکثر 25 حرف است من فقط اسم را لازم دارم چطوری این رو بدست بیارم؟
    من تا سر پرانتر رو میخواهم خود پرانتز به بعد برام مهم نیست .
    ممنونم
    string str = "ali (100 toman bedehkare)";
    str = str.Substring(0, str.IndexOf("("));
    MessageBox.Show(str);
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار siavashr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    هلند
    پست
    68
    دورود
    آقا اول از همه دوستان سپاسگذارم که به سوال من توجه کردین.
    تا جایی که من فهمیدم و تست کردم 2 تا راه هست که اولی را king گفتن و دومی رو هم sinpin. هر 2 راه جواب میده اما فکر کنم من از راهی که king گفتن استفاده کنم .
    با سپاس از همه دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله siavashr : سه شنبه 14 اسفند 1386 در 13:44 عصر دلیل: غلط املائی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •