نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: maskedit برای تاریخ شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    maskedit برای تاریخ شمسی

    کسی maskedit برای تاریخ شمسی داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    دوست عزیز آقای فراهانی یک کامپوننت داره که شامل MaskEdit هم است اما یه کم خرج داره
    www.Farsicomponents.com

    البته نسخه نمایشی یه کامپوننت هم بنام Falad هم است که دارای MaskEdit تاریخ هم است اما زیاد دقیق نیست که اگه لازم بود با یه جستجو همین سایت پیدا می کنی ( اگه نسخه اصلی آن را پیدا کردی به من هم خبر بده )

  3. #3
    آقای ربیعی هم یکی داره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار مهندس
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Dedicated Server
    پست
    813
    سلام

    بنده Shdate رو که برای Farsicomponents.com هست رو گرفتم و 5500 تومن هم دادم...

    ولی خداییش میگم واقعا ارزش داره شما هم به نظر من از همون استفاده کنید///

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    مرسی دوستان!! خودم نوشتم!! :D

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط SReza1
    مرسی دوستان!! خودم نوشتم!! :D
    خوب اونو اگه مجانیه اینجا هم بذار :wink:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار مهندس
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Dedicated Server
    پست
    813
    سلام

    یعنی چی اونوقت که خودم نوشتم ؟ بیشتر توضیج بدید مام بدونیم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    من مشکل تبدیل تاریخ میلادی و این چیزا رو نداشتم!! mask کردن بود!!
    شما کامپوننتهای hrdate رو استفاده کنید معرکست!

  9. #9

    Thumbs up نقل قول: maskedit برای تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط SReza1 مشاهده تاپیک
    کسی maskedit برای تاریخ شمسی داره؟
    سلام از این تابع که خودم نوشتم میتونید استفاده کنید . تابع InputDateShamsi در ایونت onkeypress فراخوانی کنید به این شکل:


    procedure TForm1.maskedit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    key:=InputDateShamsi(key,maskedit1.Text,maskedit1. SelStart);
    end;

    در قسمت properties کامپوننت maskedit1 خاصیت EDITMask اونو برابر :
    EDITMask: ####/##/##;0;
    قرار بدین.

    //**********

    function InputDateShamsi(Key:Char;datem:string;makan:intege r):Char;
    // EDITMask: ####/##/##;0;
    // onkeypress
    var
    mah1,mah2,rouz1,rouz2,mah,k:integer;
    begin
    if (key in['0'..'9']) then
    begin
    datem:=datem+key; k:=StrToInt(key);
    end else datem:=datem;
    if StrLen(pchar(datem)) >4 then mah1:=StrToInt(TrimRight(Copy(datem, 5, 1)));
    if StrLen(pchar(datem)) > 5 then
    begin
    mah2:=StrToInt(TrimRight(Copy(datem, 6, 1)));
    mah:=StrToInt(TrimRight(Copy(datem, 5, 2)));
    end;
    if StrLen(pchar(datem)) > 6 then rouz1:=StrToInt(TrimRight(Copy(datem, 7, 1)));
    if StrLen(pchar(datem)) > 7 then rouz2:=StrToInt(TrimRight(Copy(datem, 8, 1)));
    if (makan=0)and(k<>1) then key:=#0;
    if (makan=1)and(k<3) then key:=#0;
    if ((makan=5)and(k=1)and(mah2>2))or((makan=5)and(k>1) ) then key:=#0;
    if ((makan=6)and(k=0)and(mah1=0)) then key:=#0;
    if ((makan=6)and(k>2)and(mah1=1)) then key:=#0;
    if (makan=8) then
    begin
    if k>3 then key:=#0;
    if ((k=3)and(rouz2>1)) then key:=#0;
    if ((k=3)and(rouz2>0)and (mah>6)) then key:=#0;
    end;
    if (makan=9) then
    begin
    if ((k>1)and(rouz1=3)) then key:=#0;
    if ((k>0)and(rouz1=3)and (mah>6)) then key:=#0;
    end;
    Result := key;
    end;

    آخرین ویرایش به وسیله info_1359 : دوشنبه 03 آبان 1395 در 10:41 صبح

تاپیک های مشابه

  1. خواندن مقدار maskedit
    نوشته شده توسط hossein.e در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 13:29 عصر
  2. MaskEdit برای مبالغ با امکانات جالب
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1384, 03:17 صبح
  3. اگه تویه Maskedit چیزی وارد نکنیم و کلید Tab رو بزنیم پیغام خطا مدهد چرا؟
    نوشته شده توسط hadi55 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 07:51 صبح
  4. کسی میداند چگونه میتوان پیغام maskedit را کنترل کرد
    نوشته شده توسط afshar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 07:32 صبح
  5. MaskEdit
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1382, 19:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •