نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: multiCombobox

  1. #1

    multiCombobox

    لطفا" کمکم کنید چطوری باید یک multiCombobox طراحی کنم

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط neda6124 مشاهده تاپیک
    لطفا" کمکم کنید چطوری باید یک multiCombobox طراحی کنم
    احیانا منظورتون multi column combobox نیست؟

    جستجو لطفا

    این یه نمونه با قابلیت auto complete

    این هم نمونه عکسش










    بقیش را هم می تونی اینجا ببینی

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    سلام کمبوی من اطلاعات را ازdb می خونه آیا می شه از این نمونه ای که شما گذاشتید استفاده کرد من سه تا ستون دارم که باید در کمبو نشون داده شود چطوری باید از db استفاده کنم توی multi column combobox؟

  4. #4
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    اگر می توتنید از کامپاننت های third party استفاده کنید کامپاننت های Janus یک مولتی کالومن کمبو باکس پیشرفته دارد.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  5. #5

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط رضا عربلو مشاهده تاپیک
    اگر می توتنید از کامپاننت های third party استفاده کنید کامپاننت های Janus یک مولتی کالومن کمبو باکس پیشرفته دارد.
    این کامپوننت و کجا می تونم پیدا کنم(third party)؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    با سلام و تبریک سال نو
    من تو پروژم دارم از کمپوننت MultiColumnCombobox janus استفاده کردم ولی تو پر کردن اون توسط کد مشکل دارم
    توسط wizard کامپوننت مشکلی نیست و خود برنامه اینکارو انجام میده میخوام خودم sqldataadapter , dataset رو fill کنم و بعد تو Combobox نمایش بدم
    اگه سورس کدی بتوانید بهم بدین یا راهنمایی کنین ممنون میشم

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک
    با سلام و تبریک سال نو
    من تو پروژم دارم از کمپوننت MultiColumnCombobox janus استفاده کردم ولی تو پر کردن اون توسط کد مشکل دارم
    توسط wizard کامپوننت مشکلی نیست و خود برنامه اینکارو انجام میده میخوام خودم sqldataadapter , dataset رو fill کنم و بعد تو Combobox نمایش بدم
    اگه سورس کدی بتوانید بهم بدین یا راهنمایی کنین ممنون میشم
    من نتونستم از طریق کد نویسی ستونی رو از این کنترل کم و زیاد کنم ولی برای Bind کردن مثلا یک DataTable بهش من از این روش استفاده کردم:
    ابتدا ستونهایی رو که می‌خواستم در حالت طراحی بهش اضافه کردم به این صورت که در DropDown Designer/DropDown List/Columns ستونهای مورد نظر رو اضافه کردم در این حالت ویزاردی می‌اید که نحوه مقدار دهی ان زیاد مهم نیست. پس از اضافه شدن ستون از قسمت مشخصاتش(در سمت راست) از قسمت Data صفت Bound را True کرده و DataMember را نام ستون DataTableی که می‌خواهیم در اینجا نمایش داده شود می‌گذاریم مثلا uid و برای نمایش اطلاعات کورد نظر در آن از کد زیر استفاده می‌کنیم:

    . . .
    conn.Open();
    cmd.Connection = conn;
    cmd.CommandText = "SELECT * FROM [User]";
    da.SelectCommand = cmd;
    da.Fill(dt);
    conn.Close();

    janusCmbBx.DataSource = dt;
    janusCmbBx.DataMember = "uid";
    janusCmbBx.ValueMember = "uid";
    janusCmbBx.DisplayMember = "uname";
    . . .

    کد کامل در فایل ضمیمه
    (من در مثالم اطلاعات جدولی به نام user رو از دیتابیسی به نام Fanavaran بایند کردم . باید برای استفاده Connection String و ... را تغییر دهید و یا دیتابیس و جدولی با همین نام و ستونهای uid,uname,upass در SQL بسازید )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله razavi_university : چهارشنبه 14 فروردین 1387 در 02:18 صبح دلیل: اضافه کردن فایل ضمیمه
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  9. #9

    Lightbulb نقل قول: multiCombobox

    شما باید مطابق با یک ComboBox عادی عمل کنید.
    DataSet dsmcc = _PosClass.ShowListStaple(0, ""); // مقدار دیتاست را تعیین می کنیم.
    MccItems.DataSource = dsmcc.Tables[0];
    MccItems.DisplayMember =
    "ItemName";
    MccItems.ValueMember =
    "ItemCode";
    MccItems.DataMember =
    "ItemCode";
    سپس از قسمت dropdownDesigner ستونهای مربوط را ایجاد کرد و مقداز DataMember را نام فیلد مورد نظر قرار میدهیم.


    http://www.hotel360.ir



  10. #10
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: multiCombobox

    البته خیلی خوب که سعی کنیم تا÷یک ها بدون جواب نباشند ولی به تاریخ ها هم باید دقت کرد
    م .عبداللهي
    M.Abdollahi.325@Gmail.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •